Så er der serveret…….

Så er der serveret……selv om vi arbejdsmæssigt skal holde kursus, så må det godt ser pænt ud…….

P9200173

Så nu har jeg “bagt” langtidsholdbare kager, alle lavet af paraffin…..

P9200165

De er selvfølgelig fyldt med gode sager, bla. kogler, grene, bog osv…….og efterfølgende pyntet fint, her med rønnebær……

P9200164

De er alle lavet i fine kageforme, som giver de sirlige mønstre……her pyntet med frø fra ahorn….

P9200163

Nogle kager er gode med hyldebær som tilbehør…..

P9200162

Nødder må vi ikke glemme, her er lækre hasselnødder…….

P9200157

Nogle kager er større end andre og her garneret med hortensia………..

P9200132

En krans skal der også til, for at pynte op……

P9200167

Lidt småt skal normalt altid afslutte et måltid……

P9200174

Tallerkener står klar……….

P9200152

Englen sidder og venter på gæsterne…..

P9200151

Lidt blomst skal der også være…….

P9200145

Håber at I nød måltidet, som står klar til vores kursister…….P9200130 (4)

Velbekomme……

 

 

14 tanker om “Så er der serveret…….

  1. Jeannett Fruergaard siger:

    Det ser virkelig lækkert ud, lige til at spise, men det er jo nok ikke en god ide 😉 Måske jeg skulle snuppe ideen med kransene, og smug træne lidt på mine hortensia herhjemme.
    mon du er klar til fredag.

  2. Jette Nielsen siger:

    Kære Margit.Hvor ser det bare godt ud i dit fine lokale.
    Og de “kager” i paraffin er da skønne.
    Er det bare ren paraffin med lidt farvestof i ?
    Er vild med din hortensiakrans med de små æbler.
    Må huske at tørre nogle af mine.
    Rigtig god aften Knus Jette

    • Margit Bruun siger:

      Kære Jette, det må du da i gang med, ja det er ren paraffin å, som jeg har kommet noget bejdse i, men mon ikke alm farvestof kan gøre det, har faktisk tænkt på at prøve med pigmentpulver :-), kh Margit

  3. Anette siger:

    Det ser fantastisk godt ud, og et meget inspirerende rum at afholde og være på kursus i, det kan kun give glade og stemningsfyldte kursister:-) ville ønske jeg kunne bruge ikonet tommel op.

Skriv et svar til Margit Bruun Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.