Kort om os

Lean og Margit

Os – det er bare os

Vi, Lean og Margit har dannet par i 38 år, og tilsammen har vi 4 voksne børn og 7 dejlige børnebørn. På adressen finder du også vores meget kælne kat, som byder alle velkomne.

Vi har været selvstændige erhvervsdrivende indtil foråret 2019, hvor det var på tide at takke af til et godt og travlt arbejdsliv. I vores fritid har vi altid sejlet og rejst meget.

Vi håber at du har lyst til at følge med – har du spørgsmål er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os.

Livet på landet

Vores haveentusiasme har altid eksisteret, men først i 2009 blev den for alvor sparket i gang, da et nyt haveprojekt gang på gang blev erstattet af et nyt. Vi var blevet ”bidt” af en smuk havedrøm! Vi havde en stor landbohave med en enorm græsplæne, store træer og åbne vidder, så det var nærmest kun fantasien der satte grænserne for den form, som haven skulle formå at tegne sig de kommende år. Igennem de sidste 10 år har vi besøgt mange forskellige haver i ind og udland, hvor vi har høstet en masse inspiration og drømme, til vores eget sted. I dag står haven helt anderledes, og den er spækket med bede, spejlbassiner, stier, opsætninger og et dejligt orangeri, som vi bruger året rundt. Alting tog fart og vi lancerede vores første Åbne Have arrangement i 2014. Siden da, har vi haft mange haveinteresserede folk igennem vores dejlige have.

Fra ét lille værksted til manges værksted

På adressen finder man også et blomsterværksted. I dette værksted er der udarbejdet mange dekorationer, buketter og kranse. Disse kreationer florerer på Instagram og facebook hvor du er velkommen til at følge med, under navnet: bruunshave. Du er ligeledes meget velkommen til at bruge hastagget  #bruunshave hvis du har fundet inspiration hos os.

Der viste sig hurtigt at være en interesse for alle opslagene på de sociale medier, og derfor blev ideen om at afholde kurser i diverse dekorationer også en realitet. Et sted med plads til nybegynderen og den øvede. Kurserne afholdes i vores Galleri som appellerer til alle sanser og øjne. Her er der fuld smæk på kreativiteten!