Nytårstaffel

Måske et lidt mærkelig billede at starte med, men det har sin begrundelse. Min mand og jeg havde inviteret hele familien på champagne, kransekage og chokolade for at indvie en ny start, henholdsvis her på bloggen, med åben have og en lille webshop.

Webshoppen ideen opstod ved at vi skulle købe nogle nye møbler til haven, flere jernstativer og krukker. Så blev vi enige om at hvis I kunne få lyst til de samme produkter, så kan I købe det på vores webshop, I kan komme til vores åben have for at se, røre og føle. Hvis vi skulle være så heldige at inspirere jer, ja så er der mulighed for at købe, MEN bare I syntes at I har haft en hyggelig tur, ja så er målet også opnået. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.