Julekursus / workshop

Jeg tilbyder igen i år, forskellige julekursus/workshop i november og december måned, læs mere om de forskellige kurser længere nede. Kurserne indeholder masser af naturmaterialer, tørrede blomster, friske blomster, lidt glitter og nogle med stativer.

Vi vil undervejs hygge os med kaffe og hjemmebag.

Kurserne på hverdage er fra kl 18-22 og i weekenderne fra kl 10-14.

Der kan højst være 10 personer pr kursus,

Du modtager – så snart du har købt en plads på kurset – en bekræftelse på deltagelse.

Tilmelding sker enten på mail: margitbruun57@hotmail.com, eller på SMS 24631207, hvor du skriver kursus dato og kursusnummer ved tilmeldingen.  Du er tilmeldt når betalingen er indkommet på mobilpay.

Tilmeldingen er bindende.

KURSUS 1, den 10-11 Dekoration med blade og div, pris 399,- kr, inklusive alle materialer og et træfad. Farverne bliver nødvendigvis ikke lige som på billedet. UDSOLGT

KURSUS 2, den 21-11 Krans / mos og krans, pris 399,- kr inklusive alle materialer, ( bortset fra kobberblomster, som kan tilkøbes ). KUN 2 PLADSER TILBAGE…

KURSUS 3, den 23-11 Paddehat / mos, pris 499,- kr inklusive alle materialer, samt krukke. KUN 2 PLADSER TILBAGE….

KURSUS 4, den 26-11 Adventskrans i 3 lag, pris med stativ 499,- kr inklusive alle materialer.  ( undtagen lys, lysholder og kugler, som kan tilkøbes til 100 kr ). 

KURSUS 5, den 27-11 Vase med birkegrene og pynt, samt kugle med kogleskæl, pris 499,- kr inklusive alle materialer. KUN 3 PLADSER TILBAGE….

KURSUS 6, den 2-12, Rundel lavet med pil og med daddelgrene mm, stativ og krukke pris 499,- kr inklusive alle materialer. UDSOLGT

KURSUS 7, den 3-12 Lille jernkurv med grene, pris 399,- kr inklusive alle materialer. UDSOLGT

KURSUS 8, den 4-12 Fuglehus, som skal pyntes noget mere end vist her, bla med tørrede svampe, kogler, bark osv. Billedet er lånt fra Else Marie Andersen, som er blomsterdekoratør. Pris 499,- kr inklusive alle materialer. UDSOLGT

KURSUS 9, den 5-12 Asymmetrisk juledekoration i skål, pris 499,- inklusive alle materialer. Farverne bliver nødvendigvis ikke lige som på billedet, farverne kan vælges efter det udvalg jeg har, men grundprincipperne følges og skålen bliver i træ.

Håber at du har lyst til et af mine kurser, jeg glæder mig ihvertfald ?

4 tanker om “Julekursus / workshop

  1. Sandie siger:

    Kære Margit. Jeg nyder at følge med på din side, og du er så inspirerende. Desværre skal jeg ikke med på et af dine kurser i år, men jeg vil gerne næste år. Kan du mon fortælle mig, hvordan man får fat på nobilis kogler? De sidder jo SÅ HØJT, så man kan ikke bare drage en tur i skoven. Du bruger dem meget, og de er jo virkelig smukke.
    På forhånd tak.
    Mvh Sandie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.