En ny jernkurv :-)

2 februar ny jern kurv 028

Denne skønne kurv her, har jeg fået sat i produktion og hvorfor nu det. Det kommer sig af, at da jeg lavede dekorationer til min søns bryllup sidste år i august, brugte jeg denne kurv. Siden er der flere som har spurgt, om de ikke kan købe den, men den produceres ikke mere ( er købt for over 20 år siden ). Derfor fik jeg ideen til at sætte den i produktion, denne her er ny og skinner lidt, men når der er gået lidt tid, så har den fået det rustne look, som er så charmerende 🙂

2 februar ny jern kurv 027

Prøv lige at se alle de skønne buer, kurven er ikke maskinlavet, det er kunsthåndværk 🙂

DSC_0043

Billedet her er fra dengang jeg skulle flytte alle dekorationerne til brylluppet, der mangler lige at blive sat et par hvide hortensia ” Annabel ” i, de først kom i til sidst. I kan lige se et par kranse oppe på lastbilen, der skulle laves dekorationer til 10 borde, hjørner, buffet og væggene i teltet, der var inviteret 100 menneske. Ligeledes skulle der pyntes udenfor teltet, i kirken og til sidst laves brudebuket….puha….det var sjovt, men også hårdt, havde heldigvis hjælp fra min datter og to veninder dagen før :-).

2 februar ny jern kurv 066

Men tilbage til kurven, her står den udenfor, vejret var jo til det i dag. Kurven er foret med mos og fyldt med de skønne vibeæg, dem elsker jeg og perlehyacinter, der udover har jeg lagt en ret stor gren i. Når vi snakker dekorationer, så er jeg indimellem ret vild i udtrykket, den her er dog ret behersket :-).

2 februar ny jern kurv 060

Her er et nærbillede, som er taget indenfor.

2 februar ny jernkurv 009

Undskyld jeg kunne ikke dy`mig, jeg kom til at finde nogle æg frem, selvom der er lang tid til påske, det var måske solen der gjorde mig lidt kuldret i dag.

2 februar ny jernkurv 005

Det bliver værre endnu, med æggene altså ;-), der er trods alt ikke så mange her. Jeg vil på et tidspunkt vise, hvordan I selv kan lave jeres æg.

 

2 februar ny jernkurv 004

Denne kurv er også foret med mos og der er samtidig indlagt et stykke oasis til de friske ting. Her er også vibeæg, perlehyacinter, aurikel, fladpil, gæslinger, pudemos,( de gule kugler og bregnen, kan jeg ikke husker navnet på ).

Jeg regner med at prisen på kurven bliver knap 700 kr, den kommer på min weebshop snart 🙂

 

 

 

3 tanker om “En ny jernkurv :-)

  1. Frede siger:

    Hold nu op for en fin blog! Jeg har lige opdaget denne rigtig fine blog – det er jo en fornøjelse at scrolle igennem. Masser af inspiration og superflot layout!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.