Fransk inspiration……

Prøv lige at se en altan, den er da fantasifuld og fuld af gode ideer og de ting der er brugt, har ingen penge kostet…..

Frankrig 29 marts 001

Masser af detaljer og meget fransk……

Frankrig 29 marts 003

Altaner behøver ikke at være kedelige, det her kunne man såmænd også lave en hjemme et eller andet sted…..

9 april nye franske fristelser 040

En skøn have, jeg ved godt jeg bruger ordet skøn mange gange, men hvad skal jeg næsten ellers sige, når der findes så meget dejligt…….

9 april nye franske fristelser 041

Et billede fra samme dejlige have, også fra byen L`lsle-sur-la-Sorgue……

9 april nye franske fristelser 042

Et nærbillede fra samme sted og fra byen L´lsle-sur-la-Sorgue som jeg tidligere har skrevet om, byen er kendt for sine kunst og antikviteter, nu er det ikke sådan at alt er gammelt, meget er også nyt, men lavet så flot at det ser gammelt ud. Har I har set nogle af Claus Dalbys flotte træskulpturer, han har til at stå i hans pavillion, se evt Så er der pyntet op – Claus Dalby – mit haveliv, så har de dem også her. Jeg kan ikke huske om hans er gamle eller nye, men man kan købe dem her i byen, de er nye og koster “KUN” 400 euro :-S

Franske skodder

En lille sød deltalje, her er plantet en alunrod, som står i blomst bag skodderne…….

Billederne her er små, da de er taget med min mobil 🙂

Syngende dame

I byen St Remy Provence, står der hver onsdag en dame og synger, når der er markedet. Hun synger godt og henvender sig til de kørende i rundkørsel, det er da hyggeligt, der bliver flirtet livligt 🙂

Rundkørsel

Folk sidder så på restauranterne og får en lille en eller frokost og lytter på den syngende dame 🙂

Det kan man da kun blive i godt humør af 🙂

 

 

3 tanker om “Fransk inspiration……

  1. Margit Bruun siger:

    Jeg kan kun anbefale at tage på ferie i Frankrig, der er masser af inspiration. Jeg kan bedst lide de mindre byer og det ikke alt for kommercielle. Derfor kan det da godt være, at jeg engang skal en tur til Paris ;-). Her er noget for enhver smag. Vi kan bedst lide foråret og efteråret, da det svarer til godt dansk sommervejr, der vil sige, at man kan holde ud, at komme ud og se noget, hvorimod i højsæson er det så varmt, at man bare venter på at solen går ned og man kan ånde lidt igen.

  2. Anette siger:

    Så herlig en ferie i har, er vild med den stemning du viser, også bænkene og stolene fra den anden dag, har heller aldrig været i Frankrig, men måske en dag bliver det virkelighed;-)
    Fortsat rigtig god ferie
    Hilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.