Dekoration, frokost, indsamling af frø og blomster, alt sammen under samme hat, hvad mere kan man forlange….

Det er med at nyde livet og en frokost i det grønne er altid dejligt……25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 014

Hvad kan man egentlig få ud af en morgenfrue, lad os se på det…..

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 018

Når morgenfruerne er afblomstret, kan man klippe de umodne frøkapsler af og lave en krans af dem…….

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 009

Så kan de sidde på kransen og tørre, hvorefter man kan samle de tørre frø sammen og genbruge dem til næste år….

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 010

Inviter evt nogle gæster, lav en krans der er gratis og sæt den på bordet……

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 006

Lav en salat, her med salat, rødløg, aspargeskartofler, tomat, røget kulmule, dusksalvie i to forskellige farver, morgenfrue og ikke mindst et godt drys med morgenfrue kronblade, uhmmmmm……godt for øje, sjæl og mave 🙂

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 003

Dæk bordet med forskellige ting, her husfred og haveafklip i vasen…..

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 011

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 012

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 013

Et koldt glas vin måske…..havens musik tilsat…….

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 021

I tilpas skønne omgivelser……

25 juli 2014, morgenfruer 4 i 1 023

Hvad mere kan man forlange af en morgenfrue……..

 

 

 

20 tanker om “Dekoration, frokost, indsamling af frø og blomster, alt sammen under samme hat, hvad mere kan man forlange….

 1. Pernille Clement Hagstrup siger:

  Hejsa 🙂
  Meget smuk krans og opstilling du har lavet, og en super spændende blog, som jeg er blevet lige så afhængig af som frk iberis’ blog:)
  Tak for rigtig kreativ inspiration:)
  Kærlige hilsner fra Pernille

 2. Anette Krogh Pedersen (Fru Pedersens have) siger:

  Hvor er det dog en skøn og eventyrlig smuk krans. Sådan en skal jeg lave, hvis mine morgenfruer rundt om hønsegården når at afblomstre. Den salat ser da godt nok lækker og flot ud, mums.

 3. Anette siger:

  Ufatteligt smukke omgivelser at sidde og nyde hele scenariet i, virkelig lækker og oplevelsesrig salat, og super ide med kransen, den må jeg absolut gøre efter, tak for inspiration!

 4. Frede siger:

  Sikke en smuk krans! Har du bundet morgenfruerne på eller er det en oasiskrans? Den er simpelthen skøn!

 5. Karen siger:

  En opstilling, man bliver rigtig glad af at se på. Hvor er du god til kranse. Og jeg er helt vild med den lille engel. Jeg har faktisk tænkt en del over det. Der er en bekymrende mangel på engle i vores have. Der er kun dem, jeg selv har støbt i beton, og det er flade engle. Der må nogle runde og opretstående til også. Der er afgjort noget til fødselsdagsønskesedlen 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Engle må der til i denne verden :-), håber du får nogle og med hensyn til kranse, så elsker jeg at dekorationer, deriblandt kranse. Der kommer flere på bloggen, ved ikke hvor mange, det vil tiden vise 🙂

  • car insurance rate siger:

   You are quoting from the bible my friend, the bible has been altered and changed many times throughout the years, people have taken passages out of the bible and put in new passages not forgetting to mention passages have been altered to fit peoples personal interest and desires. This can be confirmed by Priests and other christian leaders. You can no longer trust the bible in today’s day and age as it is no longer God’s word. The Bible itself still has passages that support Islam.

  • http://www.alphanu.org/ siger:

   Tem alguma coisa errada aí,coronel. Ou eles receberam o dinheiro e desviaram,ou botariam a boca no trombone. Ninguém é tão trouxa assim,o que deve haver é que o dinheiro das ajudas ao povo foi colocada em situaçoes muito menos críticas,mas,que dão mais voto. Em santa Catarina houve isso e todo mundo sabe,doavam pra terceiros a doações pra os desabrigadas.

  • http://netarchive.site/buffaloes.co.jp siger:

   [..YouTube..] Show de bola esse carrinho… na minha opinião a estética está 100%, tudo perfeito, só na mecãnica que eu iria mas a frente, usaria um motor do uno turbo, com as configurações originais do UnoT mesmo, só pra dar um ar de carro forte, até mesmo porque uma estética dessa não dá pra sair acelerando por ai… Parabéns cara, belo trabalho!

  • quelle bank kredit siger:

   ขอบคุณในความเอื้อเฟื้อและความมีน้ำใจ ในวิทยาทานครับคุณครู ผมได้แนวข้อสอบจาก รร บ้านทองหลางนี้แหละ ช่วยเป็นแนวทางติวให้ลูกชายเตรียมสอบปลายภาคที่ผ่านมา ผลที่ได้อยู่ในเกณฑ์ดีมากครับ ขอผลบุญและอานิสงค์ในการนี้จงส่งผลแด่ครู อาจารย์และครอบครัวของชาวโรงเรียนบ้านทองหลางทุกท่าน ให้มีแต่ความสุข ความเจริญด้วย ทรัพย์ สติ ปัญญายิ่งๆขึ้นไป สาธุ …แล้วจะติดตามผลงานต่อไปครับ

  • http://www./ siger:

   You know I’ll take an lol when it’s literal and in response to me. Although, the sign of a longtime, loyal reader is apologizing for lol, so I like that, too. That post was from way back. Ice cream is the one food I could never hoard successfully. I will eat it till it’s gone, without pause.Happy Thanksgiving to you, and thanks for the wishes!

  • runnings coupons siger:

   This is the “essence” right here. The video is so straight outta 1993, but in a good way. Very tastefully done. Bravo.Toooooooooo dope. I wasn’t a huge fan of his last mixtape, but that “Hollywood” track was tough, and the remix was even tougher. If the rest of the mixtape is like this, I’ll be a solid fan… and homey is from the DMV as well. Bonus points.

  • http://www.route66whitemountaingeotour.com/ siger:

   Wow, nice work, Justin–for a moment, I thought B was pulling a fast one on us. In the words of Sammy Sosa, “ees so REAL!”“That’s what wrestling needs if it really wants to get progressive. An openly gay wrestler who doesn’t define himself by his sexuality and will bloody your ignorant nose if you try and start some shit.” I thought they already had William Regal for that?

 6. Nana Hecquet siger:

  Det er meget smukke, stemningsfulde billeder, Margit! Og de minder mig om hvorfor jeg elsker at have have. Der er så mange gratis glæder og smukke stemninger at hente – lige uden for døren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.