Mine nye trellerbænke og gamle havelåger…….

Endelig blev mine trellerbænke gjort færdige, jeg havde bestilt en til at lave dem, men jeg har ventet i 3 måneder…..slut!, nu har vi lavet dem selv. Dejligt at de nu står der hvor jeg har planlagt det, med det udseende jeg ønskede og foran de gamle havelåger som jeg har skrevet om for lang tid siden. Jeg er tilfreds med resultatet 🙂

16 okt 2014 trellerbænke 010

Vi har en gammel bygning i indkørselen som var ret kedelig at kigge på, så jeg måtte jo have hovedet i gang med at udtænke en ide og plan……

16 okt 2014 trellerbænke 028

Det er tænkt i to tempi, først fik vi de gamle havelåger, det hjalp men ikke nok, så fik jeg ideen med at lave trellerbænke efter mit design, tror ikke at andre har det, men ved det selvfølgelig ikke……

16 okt 2014 trellerbænke 015

Går med en ide om at der skal lægge brænde i de to smalle rum, det skal jeg lige have prøvet af…..

16 okt 2014 trellerbænke 024

På havelågen hænger der en krans af sten med huller i, de giver en lidt rå stil og så holder de godt 😉

16 okt 2014 trellerbænke 025

Lanterne skal der også være plads til og nogle solsikker indtil videre…..

16 okt 2014 trellerbænke 022

En hyggelig sammensætning…….

16 okt 2014 trellerbænke 019

Er blevet rigtig glad for det….

Afteeeeeeen 004

By night….

Afteeeeeeen 016

Her kunne jeg godt drikke en kop kaffe……

Afteeeeeeen 024

Igen levende lys som er en stor del af oplevelsen…….

Afteeeeeeen 023

Det giver stedet om aftenen en skulpturel virkning i stearinlysets skær…..

Afteeeeeeen 002

Og en sød velkomst udefra, nu kommer der jo også snart lys i de store stativer, den ene kan I lige se her….

 

 

 

15 tanker om “Mine nye trellerbænke og gamle havelåger…….

 1. Jette Nielsen siger:

  Godaften Margit.Dine nye bænke ser bare superseje ud…………….og med et dejligt skind på er det jo oplagt til et lille hvil med en kop kaffe.
  Og dejlige stemningsbilleder med de levende lys.
  Rigtig god weekend Knus Jette

 2. Frøken Solhat siger:

  Ja jeg siger bare wow wow hvor er de flotte Margit ……smukt lavet og sikke en fin ide….de passer perfekt i formen til lågerne bag ved…..virkelig godt tænkt og udført. Der er nærmest lidt nordisk mytologi over dem.

  Har selv fire treller liggende ude i haven som gerne skulle forvandles til en form for brændeskjul og bænk………tiden har bare ikke været til det endnu – og måske det er godt for jeg tror jeg må nytænke efter at have set dine inden manden får lov at save i dem :0)

  • Margit Bruun siger:

   Hej Frk Solhat, det med den nordiske mytologi havde jeg ikke tænkt på, men forstår hvad du mener :-), glæder mig til at se dine trellerbænke og hvad der bliver ud af dem :-), kh Margit

 3. lisbeth siger:

  Lågerne er utrolig flotte og charmerende og trellebænkene passer godt dertil. Det pynter på den bare facade og jeg håber at du også får siddet dér engang imellem. God ide også med at fylde brændeknuder ind under.

 4. Anette Krogh Pedersen (Fru Pedersens have) siger:

  Wau hvor er det flot Margit. Rigtig fine trellebænke. Ja levende lys må der til, de giver en helt fantastisk stemning og oplevelse.

 5. Anette siger:

  Hej Margit!
  Og hvor ser det godt og meget spændende ud, det må være en fornøjelse, også, at sidde der 🙂 Og alle dine fine træer og engle den anden dag, super! Er glad for du deler, har vist sagt det før, finder meget inspiration, som omsættes og bruges:-)
  God dag hilsen Anette

  PS 1000 tak for frøene som jeg modtog i går:-)

 6. Eva siger:

  Hold op de er seje. Er vild med dine kreative evner Margit. Jeg ville glæde mig til at sidde der med det dejligt varme skind. Du er en heldig kartoffel. 😉
  Kærligst
  Eva

  ps. Du ønskes en god weekend med forhåbentlig bedre vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.