Sidste strofe fra haven efter en skøn skøn sommer….

Jeg syntes egentlig ikke jeg har så meget tilbage i haven, men når jeg så går rundt og samler ind, ja så er jeg faktisk stadig meget rig. Det er jeg netop fordi selv om sommeren er slut, så findes der så meget derude stadig væk, det er bare at gå ud og samle op og bruge fantasien 🙂

16 okt 2014 blomsterkursus 028

I kransen er der efeu, lammeøre, blade, potteskår, hortensia, pletter i luften, dusksalvie, rødløg, æbler, solsikker, roser, frøstande og hyben….

16 okt 2014 blomsterkursus 029

Det hele er lavet på en oasiskrans…..

16 okt 2014 blomsterkursus 032

En dejlig hyggelig krans der kan stå en godt stykke tid, da det kun er få blomster der skal skiftes ud….

 

Med lidt stearinlys er der dømt hygge…….

16 okt 2014 blomsterkursus 035

Alt i alt en dejlig weekend……….

 

 

9 tanker om “Sidste strofe fra haven efter en skøn skøn sommer….

 1. Jette Nielsen siger:

  Godaften Margit.Hvor er den bare smuk din krans………………..utroligt hvad du får ud af havens planter på denne årstid.
  Har lige gået en tur i haven i eftermiddag for at finde så mange forskellige planter til mit nye indlæg………………efter inspiration fra Marie.
  Får helt lyst til at lave en krans.
  Godaften Knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Tante Grøn og Syrenprins, selv tak for et først og fremmest dejligt besøg, men så absolut også for jeres skønne duer, nu har vi igen noget at se på :-). Det var nogle dejlige timer med jer, hvor der blev diskuteret og snakket om mange ting, dejlige med fælles interesser :-). Duerne blev lukket ud i vores midlertidige voliere kort tid efter I kørte, de har det alle godt, selv om Palle alene i verden absolut ikke vil dele mad og bolig med dem, men han bliver nok klogere ;-). Så jeg er sikker på at han snart har en kæreste ;-).
   Ja jeg håber virkelig duehøgen får kamp til stregen!!!
   Kh og knus Margit

 2. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Mange tak for igår. Tak fordi I vil tage jer kærligt af vores overskuds-duer, tak for lækre boller og tak for pragtfuld fremvisning af alt det smukke du går og laver, både inde og ude. Det var skønt at se både have, dekoer, opstillinger og dine malerier. Din kreative åre ses allevegne og det fryder øjet.

  Din krans er vidunderlig. Der er nu intet som kranse. Det er skønt at kunne frådse i havens materialer nu. Her er vi igang med at klippe ned, og alt hvad der stadig er i blomst eller har en skønhedsværdi bliver brugt til kranse eller buketter. Det er så dejligt at bringe haven og årstidens stemning indenfor.

  Håber din dag bliver god – med plads, energi og tid til masser af kreativ og forskønnende leg. Held og lykke med tumlingerne. Nu får de dumme høge kamp til stregen!!!

  Knus og kærlige tanker

 3. Karen siger:

  Det ser godt ud – man kan faktisk altid findet et eller andet i haven, der kan pynte. Når der ikke er flere blade og blomster, er der grene og frøstande 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Fuldstændig rigtigt Karen, nogen gange bliver man overrasket over hvad man finder og det man havde tænkt bliver til noget helt andet, men det er jo også det sjove ved det :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.