Jeg glæder mig….dagen før dagen før…..

I overmorgen søndag  kl 13 til 18, er det endelig dagen for åben julehave, jeg glæder mig som et lille barn og håber at nogen vil kigge forbi :-).

21 nov 2014 igen 011

Vi har et frokostrum til vores personale og det er nu gjort klar til at man på søndag, kan sidde og drikke et glas gløgg og spise et par æbleskiver hvis man er lidt kuldskær. I den anledning skal det jo se pænt ud, så jeg har lavet en juledekoration til bordet……

21 nov 2014 igen 028

Den er lavet på et kobberstativ og pyntet med pudemos, lavgrene, lærkegrene, husløg, perler, valnødder og julekugler….

21 nov 2014 igen 022

Man kan også sætte stearinlys i hjørne af stativerne, men jeg har valgt at sætte to lys i midten, det er så dejligt at selv kunne bestemme udtrykket og her syntes jeg at stearinlysholderne er en dekoration i sig selv…..

21 nov 2014 igen 021

Her et nærbillede af holderne, stativet har jeg haft i mange år og det kan bruges igen og igen……

21 nov 2014 dagen før dagen før 026

I går viste jeg billeder fra haven, med nogen af de levende lys, men normalt har vi ingen, men kun spotlys som lyser ud over haven, det vi nyder specielt her om vinteren…..Syntes lige at I skulle se det også…..

21 nov 2014 dagen før dagen før 029

På terrassen står juletræet i alt sin pragt og lyser op og den kan vi også nyde inde fra stuen…….

21 nov 2014 dagen før dagen før 031

Jeg har ikke fortrudt at vi har sat lysene op så tidlig i år, har nydt hver dag og vil nyde de kommende mange dage….

 

En tanke om “Jeg glæder mig….dagen før dagen før…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.