Så fik jeg min engelske havebænk hjem……

Så fik vi vores engelske havebænk hjem som er lavet i støbejern og jeg kan sige jer at den er godt nok tung!…Jeg har glædet mig rigtig meget til det og har forstillet mig alverdens ting i min hjerne. Nu står den på Strøget, hvor den passer perfekt ind, så nu kan jeg daglig glædes over den smukke bænk. Bænken er engelsk produceret, men jeg har købt den her i Danmark og den er ca fra 1900 tallet.

7 nov 2014 vores nye bænk 004

Bedet her er opbygget i en stram symmetri og det syntes jeg giver en god virkning. Hele vores indkørsel er stramt opbygget, hvorimod den anden del af haven er meget mere organisk.

7 nov 2014 vores nye bænk 008

Vi har haft stor held med vores trædebregner, som bredere sig godt og kommer til at fylde endnu mere. Bænken står bag ved 4 buskbom og de spejler sig alle fint i spejlbassinet……

7 nov 2014 vores nye bænk 006

Under bænken er der fyldt med forglemmigej og det var helt eventyrligt i foråret og det bliver endnu bedre til det kommende forår med det blå hav under og ved siden af bænken…..og ja jeg skal have lagt lidt mere flis på foran spejlbassinet, det kommer 🙂

7 nov 2014 vores nye bænk 014

I de store trækar med løgformede stativer sidder der en engel og passer på os……..

7 nov 2014 vores nye bænk 017

Så blev julelysene tændt…….

7 nov 2014 vores nye bænk 019

Her kan I se de løgformede stativer i trækarrene…….

7 nov 2014 vores nye bænk 023

Jeg har sat lys på buskbommene som sødt står og spejler om kap med bænken i spejlbassinet…..

7 nov 2014 vores nye bænk 028

Der er også sat en lanterne, men så behøver det heller ikke mere julepynt…..

7 nov 2014 vores nye bænk 025

Jeg er helt vild med bænkens krummelurer……

7 nov 2014 vores nye bænk 030

Englen igen, den hører julen til……

 

5 tanker om “Så fik jeg min engelske havebænk hjem……

  1. Maria Gonzalez-Feilberg siger:

    Så en flotte bænke vil jeg også have 🙂 til at nyde solnedgang omkring mine roser 🙂 hvor kan man købe den?

    • Margit Bruun siger:

      Tak skal du have Eva, men der er langt op på dit niveau ;-), men altid dejligt at have noget at stile efter. Sjovt min datter sagde her den anden dag, at mine billeder var blevet bedre, det er de nok også i forhold til tidligere, har da lært lidt :-). Men det sjove også ved at tage billeder er, at når man så efterfølgende kigger på dem, så kan man se fejlene i det man fotograferede, altså ting man måske ikke lige selv ser, selv om man går forbi dagligt. Når noget bliver indrammet, springer det i øjnene, i hvert fald på mig, så er det jo bare ud og få styr på det, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.