Udendørs bordekoration…….

 

Ude i vores indkørsel står der et stort bænkesæt, der har jeg dekoreret bordet med alverdens ting…..

13 nov 2014 julepynt div 017

Først har jeg lagt store grene på bordet, derefter er der lagt en del moskugler i forskellige størrelser og som I kan se på billedet er der også lagt mange græskar som har fået kobberspray, jeg syntes det giver god lysvirkning og stemning. Samtidig får jeg brugt græskarrene to gange……

13 nov 2014 julepynt div 022

Ind i mellem græskar og moskugler er der sat forskelligt pyntegenstande, spir, pyntet jernkurv, store lysstativer, juleroser, hjemmelavet juletræ, et pyntet fuglehus, et lille lavtræ og ikke mindst den store fantastiske engel, der troner oppe ovenpå det hele 🙂

13 nov 2014 julepynt div 020

Så er julestemningen også sat her :-)……

13 nov 2014 julepynt div 026

Lige ved siden af på nordmuren af vores hus har jeg blomsterstativer hængende på muren, mine kaktusser hænger der stadig, da det jo er mildt, jeg har sat to lanterner imellem og hængt en lyskæde på fontænen, det giver en hyggelig stemning, når man går forbi 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.