Julerose, nyserod og misteltin……..

De sidste blomster i haven går direkte over til næste sæsons kommende blomster, her står nyserod i smuk blomstring……Den gror villigt og er meget smuk syntes jeg, selv om deres blomster ikke bliver overdådig og anderledes end I ser på billedet…..

2 dec 2014 juleroser 003

Ligeledes rør juleroserne på sig….

2 dec 2014 juleroser 013

De dukker op både i hvide og lilla farver…..

2 dec 2014 juleroser 007

Man bliver i så godt humør, når de begynder at titte frem….

2 dec 2014 juleroser 008

Lidt sløret ja, men ikke mindre dejlig af den grund, så nu vil jeg kigge efter flere….

2 dec 2014 juleroser 011

Et par enkelte der står helt strunk…..

2 dec 2014 juleroser 005

Ja flere ranunkler står også i blomst…..

27 nov 2014 duer 2 009

Prøv så lige at se her…..en mistelten som jeg lige har opdaget, jubi :-):-):-), jeg anede ikke at jeg havde sådan en, den gror på et æbletræ27 nov 2014 duer 2 004

Hvordan den er kommet ved jeg ikke, måske efter en fugl og en frugt, da jeg har købt misteltin til pynt…… Så nu må jeg se om jeg kan skaffe en mere, da der kun kommer frugt, hvis der en anden at lade sig bestøve med…..:-)

7 tanker om “Julerose, nyserod og misteltin……..

 1. Anne på Moseplassen siger:

  så gøy at du har fått misteltegn i hagen! Den er jo så skjønn 🙂
  Takk for at jeg fikk låne bilder til bloggposten om de skandinaviske dekorasjonsbloggende, nå er den publisert! Jeg ble forresten vilt begeistret når jeg så din “kjole”. Så utrolig tøft å bruke kål til bysten!

 2. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Både juleroser-primula og nyserod har jeg også i blomst……………..skønne blomster på denne årstid hvor der ikke er så meget i blomst.
  Mine nyserod kommer troligt hvert år med de flotteste blomster ……………….der holder utrolig lang tid.
  Rigtig god aften Knus Jette

 3. Sussi siger:

  Nej hvor er du heldig med din mistenten. Vi har i år prøvet at sætte en lille frugt på et af vores træer – og sat lidt gazebind om for at fuglene ikke skal spise den – så nu håber vi bare, men i heldigste fald kommer der vist kun en lille bitte spire til næste år, så det er med at væbne sig med tålmodighed og krydsede tommeltotter 🙂

 4. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Jeg holder også rigtig meget af nyseroden. Den dør efter blomstring, men har så mange frø, at den altid dukker op et nyt sted – både i nærheden og alle mulige andre steder. De lidt uberegnelige planter er sjove at have. Misteltenen har du været heldig med 🙂
  kh, Karen

 5. Nana Hecquet siger:

  Nej, tænk at du har fået en mistelten! Hvor er du heldig! Og hvor er vi heldige at vejret slet ikke har gjort at der har været en pause i blomstringen i haven (endnu i hvert fald …) Jeg har også juleroser i blomst allerede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.