Leg med mange udtryk i ny juledekoration…..

 

Nu er er det snart……og jeg har lavet en ny dekoration og samtidig leget med mit kamera, prøv at se med her…..

Selve dekorationen er lavet på følgende måde: En stor rund flad klat ler i midten, så har jeg sat barkstykker tæt hele vejen rundt, pudemos foroven, pyntet med kobberblomster, hortensia, sølvstjerner, lavgrene, mørke granatæbler og noget jeg ikke kan huske hvad hedder, de lange trevler og til slut to lys i stager, det hele oppe på en pedestal…..

14 dec 2014 leg med billeder 042

Nu har jeg taget billeder i et år, så kunne det være sjovt at begynde at lege lidt med billederne, her vil I nu se det samme motiv, taget på forskellige måder…..14 dec 2014 leg med billeder 018

14 dec 2014 leg med billeder 047

Det er sjovt at se de forskellige effekter……

14 dec 2014 leg med billeder 010

 

j14 dec 2014 leg med billeder 053

14 dec 2014 leg med billeder 014

14 dec 2014 leg med billeder 037

Jeg viser ikke alle, men det er faktisk sjovt at lege med kameraet, så må vi se om jeg kan bruge det til noget ;-)….

14 dec 2014 leg med billeder 035

14 dec 2014 leg med billeder 064

14 dec 2014 leg med billeder 015

14 dec 2014 leg med billeder 038

Så slutter legen herfra 🙂

5 tanker om “Leg med mange udtryk i ny juledekoration…..

 1. tina pedersen siger:

  Hej Margit det er en flot dekoration og sikke effekter det får at ændre indstillingerne. Jeg glæder mig også til forhåbentlig i det nye år at få et kamera, Jeg bruger Ipad og det er ikke altid lige godt.

 2. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Det ser da sjovt ud ………………sikke forskelige udtryk din dekoration får.
  Hvad er det for et kamera du har?
  Fik selv nyt i foråret…………………og har slet ikke prøvet alle finesserne af
  Det er et Samsung system kamera.
  Rigtig god dag Knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Hej Jette, mit kamera hedder Olympus M. Zuko digital og kan en frygtelig bunke ting, jeg er en learning by doing menneske, dur ikke til manualer, så nu SKAL jeg til at prøve noget mere ;-). Så vi må i gang ;-), kh Margit

 3. Karen siger:

  Hehe 🙂 Det har jeg også prøvet, og det er smaddersjovt at lege med. Mit motiv var bare ikke så kønt som dit – jeg legede med et billede af traktoren… Fantastisk, hvadman kan, ikke?
  Kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.