En forårsrede på en skøn forårsdag, 8 grader :-)

I dag fornemmede jeg klart forårets komme med klar  blå himmel, sol og 8 grader, så kan det godt være at der kommer udsving senere, men jeg nød dagen i går, i dag og gør det igen i morgen :-).

Som et ekstra plus, så virker det min hjemmeside igen 🙂

8 februar 2015 blybordet 009

Lysten til at kreere igen, stiger i takt med solens tiltagende, så her er dagens inspiration, hvis du har lyst…

Her har jeg brugt et stativ som der er flettet små spinkle grene omkring, i stedet for stativet kan du også lave et stativ af pil og derefter flette grene omkring, det giver samme effekt. Bagefter har jeg flettet græs og gæslinger omkring, så selve udtrykket bliver mere spændende……

8 februar 2015 blybordet 011

Jeg var så heldig at finde en rigtig smuk fuglerede ude i hegnet som jeg derefter lagde inde i stativet. I reden ligger der smukke æg, som I lige kan skimte gennem hullerne, så nu har jeg første forårsdekoration klar og jeg ved lige hvor den skal stå, den er en del af min hemmelige plan, som jeg har luftet lidt omkring, vi er i gang og jeg skal nok snart begynde at indvie jer 🙂

8 februar 2015 blybordet 013

Kigger I ind i stativet kan I se både rede og æg ligge og slikke sol……

8 februar 2015 blybordet 014

Reden er lidt fugtig, så jeg har lagt lidt plastik i bunden under æggene, det bliver selvfølgelig fjernet……

8 februar 2015 blybordet 004

Ved siden af står lidt krokus, efeu og Bridal Crown ……….

8 februar 2015 blybordet 005

Man kan da kun være glad efter sådan en smuk dag og nyde, at jeg er i gang med at rydde op og lave nye opstillinger lige omkring huset i første omgang, så der er noget kønt at kigge på, både for os selv og for andre……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.