Kenzo bordet :-)

Ikke alt skal være holdt tone i tone, så her har jeg brugt lidt Kenzo farver, uden at blive alt for vild :-). Igen vil jeg sige, det kan godt være jeg frådser lidt i løg, men de kommer i jorden bagefter, så intet er spildt :-).

22 februar 2015 indgangen til galleri 009

Disse skønne franske skodder er helt vidunderlige og giver altid noget charme til det sted man bruger dem. Kunne godt tænke mig at få et bud på om nogen er interesseret i at købe sådanne skodder, hvis jeg bestiller det hjem, Jeg kan ikke love at de bliver helt magen til, de kan have en anden farve og lidt variation i udtrykket. Prisen på den store vil da være ca 1200 kr og for den lille ca 950 kr, Hvis nogen er interesseret, så kan de kun købes på mine åben have dage og de sendes ikke.

22 februar 2015 indgangen til galleri 026

Holder meget af tone i tone, men også meget af at blande farverne, tror det hører min sjæl til ;-). Hvid, lyserød blå, gul og ternet violet er de farver som jeg har brugt i denne opstilling, lidt Kenzo agtig, bare ikke helt så vildt, det gør jeg en anden dag.

22 februar 2015 indgangen til galleri 021

Gule kodriver, et skøn farve og plante som holder rigtig længe og giver spræl på bordet, i baggrunden evige dejlige vibeæg…..

22 februar 2015 indgangen til galleri 025

Englen overvåger æggene, så er der styr på dem, hvis de skulle klække ;-).

22 februar 2015 indgangen til galleri 024

Her er lyserøde primula i en gammel jern pengekasse og hvide hyacinter sammen med pletter i luften……

22 februar 2015 indgangen til galleri 019

Blå hyacinter, efeu, julerose og skønne patinerede krukker som også vil være til salg…….altså krukkerne ;-).

22 februar 2015 indgangen til galleri 016

Hvide krokus, som står lige på spring…..22 februar 2015 indgangen til galleri 018

Stedet ligger lige over for vores arbejdsplads, så det kan nydes hver dag……..

22 februar 2015 indgangen til galleri 014

Elsker farvespillet og forårsbudbringerne….

22 februar 2015 indgangen til galleri 001

Noget af det jeg har lært ved at fotografere er, at man ikke skal tage et billede forfra, ihvertfald ikke altid, fordi et billede med skrå / skæve vinkler er mere interssante . Dog har jeg gjort det her, for at man kan se den samlede opstilling :-).

6 tanker om “Kenzo bordet :-)

 1. Eva siger:

  Savler lige med her. Skodderne er “irrestible”. 🙂 Dejlig forårsstemning hos dig, det var liiiige hvad jeg trængte til, da jeg har været begravet i arbejde.
  knus
  Eva

 2. Anette siger:

  Hej Margit!
  Det er en skøn opstilling, og kan godt lide de ordentlige og lige liner, der er blødt op af de spændende ting og sager, er også selv glad for farver med spræl i:-) Skodderne er lækre, men i år skal alle ekstra pengene bruges på planter, og en ferie i sydens forårssol:-)
  Hilsner fra Anette

 3. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Skøn-skøn opstilling du viser………………….og den turkise skodde er bare rigtig lækker.
  Ja!! man kan købe sig fattig i forårsblomster……………men godt at de kan komme i jorden når de er afblomstret.
  Dine grå krukker på hylden er jeg da også vild med.
  Rigtig god aften knus Jette……………der har lavet et indlæg med åbne haver.
  Og har selvfølgelig også nævnt din dejlige have.

 4. Sussi siger:

  De er så fine dine skodder….. men ak, jeg kommer nok ikke i nærheden af din skønne have….. jeg ved heller ikke rigtig hvor jeg skulle have dem………..men flotte, det er de. Smukt smukt paradebord 🙂

 5. Karen siger:

  Det er skønne farver – en opstilling med spræl i 🙂 Skodderne er skønne, men lidt for dyre til min pengepung, så jeg nøjes med at nyde synet hos dig.
  Kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.