Tulipaner med løg…..

En anden måde at bruge tulipaner med løg på. Når tulipaner ikke står i vand er stænglerne mere bløde og kan formes og bøjes en del, det gælder både med og uden løg.

6 feb diverse 3 029

Køber du en buket friske og knitrende tulipaner, så kan du ikke gøre det, de vil knække, men lad dem ligge uden vand indtil stænglerne bliver medgørlige. Pil derefter alle bladene af og gå i gang med at lege. Det behøver ikke lige at være denne dekoration, ( jeg har jo så mange stativer ) du kan lave en rede af pil og sno tulipanerne i dem…..

Jeg viser jer en ved lejlighed…..

6 feb diverse 3 026

Jeg er egentlig ikke så vild med denne farve, men det var dem de havde 🙂

Her har jeg afslutningsvis sat trommestikker i………

9 tanker om “Tulipaner med løg…..

 1. Eva siger:

  Superkrea. Den er så flot, og de gule trommestikker som pang-kontrast er da lige i øjet. Hmmm…. drømmer om B&B hos dig, så man kan komme på tur og se jeres smukke have. 😉

   • TANTE GRØN siger:

    Kære Margit.

    Tampen brænder….tampen brænder:o) Uha, det er spændende det her. Mit bedste bud må altså være en butik med salg af dekorationer, potteplanter, friske blomster, malerier, lopper og antikviteter. Men hvad er det for et punkt, jeg mangler? :o) Tænke tænke……..cafe? ……….at rummet også laves om til et orangeri?…….og det der hul i loftet? Hum…….?????

    Venter spændt på afsløringen.

    Knus og rigtig god weekend

 2. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Hvor er det dejligt, at der er hul igennem til dig igen <3

  Smuk smuk tulipan-opsats, du har kreeret. Den måtte utrolig gerne stå i min vindueskarm. Jeg elsker simpelthen forårsdekorationer med æg, reder, forårsblomster etc.

  Og nu til dit hemmelige projekt……..uha, du har gjort mig nysgerrig. Og pirret min fantasi! Det er jo et kæmpestort rum, der skal istandsættes og bruges til………..blomsterbutik?………..galleri?………atelier?………brugskunstbutik?………bed and breakfast?….

  Uanset hvad det er for et spændende hemmeligt projekt I har gang i, – så ønsker jeg jer held og lykke med det.

  Knus og varme tanker fra bakkerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.