Nu springer jeg ud af skabet…..

Nu springer jeg ud af skabet, nu kan jeg vist ikke trække det meget længere, selv om vi ikke er helt færdige, vi mangler at få malet færdigt og indrettet noget mere, men det må tage den tid der er nødvendigt……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 012

I får her et indblik i hvordan det ser ud nu, så vil jeg vise billeder igen, når det er helt færdigt……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 002

Rummet bliver en kombination af kursusrum i dekorationer og mit eget lille galleri, her kan I se det 3,75 m lange arbejdsbord som skal være rammen omkring de forskellige kursuser….

5 marts 2015 galleri og kursusrum 016

Jeg vil tidligst lave kursus fra det kommende efteråre og vil senere lægge et kursus program ud, dem der følger med på bloggen kender til min stil, men jeg skal nok senere lægge billeder ind…..

5 marts 2015 galleri og kursusrum 020

Ud over kursusprogrammet, så kan man bestille et kursus, hvis man er en 7-8 personer….

5 marts 2015 galleri og kursusrum 024

Jeg er selv indtil videre ret godt tilfreds med rummet og glæder mig til at komme i gang, her vil man i forbindelse med åben have kunne se hvad jeg laver både af dekorationer og billeder…..

Plus er det dårligt vejr, så kan der drikkes kaffe her….

5 marts 2015 galleri og kursusrum 005

I rummet har vi fået åbnet op til kippen og isat vinduer for at få lys ind, så der bliver også et godt malerum……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 017

Vinduerne er mod nord af hensyn til at det ikke skal blive for varmt i rummet, ligeledes så kan I se vinduespartiet, som er kommet i istedet for en port…..

5 marts 2015 galleri og kursusrum 018

I den anden ende af lokalet er mine vinduer brugt til et bord……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 019

Det høje stativ skal bruges til bla mine dekorationer……..

5 marts 2015 galleri og kursusrum 023

I et arbejdsrum skal der også være en håndvask, selv om det også er et udstillingsted….

5 marts 2015 galleri og kursusrum 016

Så nu er jeg godt på vej og vil lige vise nogle få billeder……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 028

Det er lidt svært at tage nogle ordentlige fotos af billederne, men jeg forsøger, dette billede er 120 x 100 cm og er lavet af akryl, aske, bejdse, pigment i forskellige kombinationer……

5 marts 2015 galleri og kursusrum 029

Og 70 x 70 cm og er lavet af akryl, bejdse, pigment…….

5 marts 2015 galleri og kursusrum 030

50 x 50 cm…. og den er lavet i akryl, bejdse, aske og pigment……..

5 marts 2015 galleri og kursusrum 031

Dette billede er en bestillingsvare på 120 x 100 cm og den er lavet i akryl, bejdse og pigment…..

Jeg skal udstille på http://www.fjendskunstforening.dk/ , man kan også følge med på facebook , der kan I bla se et andet af mine billeder, som bliver brugt som profilbillede på https://www.facebook.com/fjendskunstforening?fref=ts lige nu på deres hjemmeside. Det er et billede som jeg solgte for to siden og som jeg fik censorernes anerkendelse for. Censorerne har alle en professionel tilgang til billedkunst og nogen af dem er uddannet på kunstakademiet, så man får altid en en konstruktiv kritik som kan bruges fremadrettet…..

Nu sprang jeg ud af skabet, så………må vi se hvad der sker 😉

25 tanker om “Nu springer jeg ud af skabet…..

 1. Elisabeth Salomonsen siger:

  Hvor der det flot, et flot rum ::) det er godt nok et flot bord den store dekoration ALT er da så hyggeligt .Og dine malerier hvor er du kreativ , ja man kan kun blive glad , når man kommer forbi din side
  God weekend 🙂

 2. Anne på Moseplassen siger:

  For et fantastisk rom!!! Jeg er helt fjetret! Både over rommet og hvordan du har innredet. En nydelig ramme for dine spennende bilder 🙂 Lykke til med utstillingen og kurser!

  Det var koselig å høre fra deg om at du likte mine bilder fra Rosmarys hage, den er absolutt verdt et besøk om du er i SydEngland. Hele Cotswolds var forresten utrolig scenic! Sånn erkebritisk 😀

  Men til noe helt annet: I morgen kjører jeg igang en konkurranse på Moseplassen: x-faktor blomsterutgaven. Det er en uformell konkurranse hvor poenget er å inspirere og spre hageglede, og dette gjør vi ved å la blomster konkurrere om hvem som har det lille x-tra. Konkurransen er delt inn i seks autidons runder, første farge ut er rosa, og vi starter altså i morgen tidlig. Håper du blir med og bidrar med din rosa favoritt fra hagen!

  Ha en riktig deilig vår/forår! Klem Anne 🙂

  • Bruuns Have siger:

   Kære Anne, du er en imponerende blæksprutte, en fantastisk blog og meget indspirrende, tak for det :-). Vi har planer om at besøge England i år og altid dejligt med god information. Har lagt mit forslag til X-faktor til på din blog :-), kh Margit

 3. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Velkommen ud af skabet:o) Er det ikke bare dejligt at springe ud, og turde vise ens hele jeg…..få luft under vingerne……og leve endnu en drøm ud?

  Stort tillykkeknus med dit flotte galleri. Et spændende rum. Hvor bliver det fantastisk for dig, at kunne bruge dette lækre rum til både blomsterkreationer og malerier. Her har du superfine forhold til også at kunne drive kursusvirksomhed.

  Havde jeg sådan en kreahule ville jeg vist nærmest komme til at bo der. Jeg er vild med din indretning. Det store rustikke bord og lamperne er bare SÅ lækkert.

  Nu mangler vi bare et dragende navn til dit nye sted? Bruuns Galleri er jo desværre optaget.

  Intet er så livsbekræftende som at se en drøm blive levet ud. Tak fordi du ville dele din drøm med os. Jeg glæder mig til at se dit nye univers.

  Kæmpeknus og god weekend i Fjends

  • Bruuns Have siger:

   Kære Tante Grøn, jeg er så priviligeret at jeg nogen gange må dele sol og vind lige, lige som små børn, da jeg har så mange muligheder, positiv udfordring. Men ihvertfald om vinteren vil det blive brugt meget. Det kan bruges til rigtig meget, på onsdag kommer nogle veninder, så holder vi bytte tøjdag i det store rum, jeg åbner noget godt vin, finder spejl og musik frem, kan du ikke lige se det, der bliver grin og skrål/skål når vi der går catwalk :-).
   Med hensyn til navnet, så er vi i tænkeboksen, så gode forslag modtages gerne, mange kærlige hilsner Margit

 4. Karen siger:

  Det ligner lige det, du sagde det ville 🙂 Superflot. Det store bord er så flot, men det, jeg er helt pjattet med, det er vinduesbordet. Så langt havde jeg aldrig tænkt – hvor er det en god ide.
  Kh,Karen

 5. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Tillykke med dit nye rum……………godt at du sprang ud af skabet .
  For jeg var da blevet godt nysgerrig.
  Et fantastisk rum du har fået……………..både dit lange bord,men ikke mindst dit flotte bord med vinduerne og metalkasserne…………………..det er jeg helt vild med.
  Spændende med dine planer om kurser.
  Og flotte billeder .Ja !!! du har meget at glæde dig over.
  Rigtig god weekend knus Jette

 6. susanne siger:

  Tillykke med dit nye rum – det ser hyggeligt og lyst ud…
  Spændende med kurser – jeg har haft en del gennem årene – det er altid hyggeligt med en flok damer, der skal være kreative – de er så tilpas !!!
  Knus Susanne

 7. Frede siger:

  Sikke en smukt rum med så mange smukke detaljer. Jeg er vild med det store arbejdsbord og lamperne. Jeg kan godt forstå, du er en glad kvinde – det bliver spændende med den nye gren på det Brunske træ! Dine billeder ser virkelig flotte ud, de fortjener bestemt sådan et lækkert galleri! Glæder mig meget til at se mere.

 8. Anette siger:

  Hej Margit!
  Stort TILLYKKE med den nye virksomhed, det bliver bare så godt, og meget spændende! Og du er god til det du laver! Og tænk at du maler, så lækre billeder, med farve ,struktur og holdning, en fornøjelse at kigge på, ja jeg er begejstret:-)))))
  God vind fremover!
  Hilsner fra Anette

  • Margit Bruun siger:

   Tak skal du have Anette, du ved jo selv hvordan det er, når man starter noget, det giver lidt kriller i maven, men det bliver spændende :-), kh Margit

 9. Laila siger:

  Ser så flot ud det hele og dejligt med et godt arbejdsrum, når man er så kreativ som du er 😉 held og lykke med det hele. Vil helt sikkert kigge forbi en dag, når jeg runder Skive området 😉

 10. Lisbeth siger:

  Jeg tilslutter mig de andre, hvor er det blevet et flot rum. Godt du springer ud af skabet og viser dine fine billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.