Fejlleverancer og ting der lykkedes…..

Nogle gange når man bestiller blomsterløg, propper dem i jorden og derefter går og glæder sig til at se dem komme op, så kan man sommetider blive overrasket over resultatet.

Og ovenstående meget lave tulipanløg er en overraskelse, det var ikke lige det jeg havde bestilt, de er egentlig meget søde, men de bliver flyttet efter blomstringen, da de nyplantede geranium vil dække totalt for dem til næste år.

26 april haven 2015 014

Her kan I se hvor høj geranium bliver i de andre bede, så det skal selvfølgelig være højstilkede tulipaner. De endnu ikke udsprunget tulipaner står smukt grafisk mellem de andre….

26 april haven 2015 018

Ved godt jeg har vist bedet før, men der er så meget på vej her og det står allerede flot nu…..

26 april haven 2015 021

Her er et af vores helt nye bede og det ser jo egentlig pænt nok ud, meeen jeg havde bestilt 250 Mount Hood, desværre blev det til de gule påskeliljer med orange trompet. Ikke fordi de er grimme, nej nej….jeg havde bare forventet et hvidt bed, så de bliver flyttet et andet sted hen, hvor de vil passe bedre ind. Problemet er bare at de 250 IKKE Mount Hood er fordelt i mange bede, så der bliver lige nogle ekstra udfordringer :-).

26 april haven 2015 022

Den anden side…..

26 april haven 2015 024

Her har den også sneget sig ind…….

26 april haven 2015 034

Nu må I ikke misforstå mig, jeg er skam rigtig glad for min forårshave og syntes den er fin, det er bare lige som drikke en kop kaffe og så opdage at det er en kop te, man bliver overrasket, men det holder jo liv i kludene ;-).

26 april haven 2015 025

Ellers nyder vi i den grad vores lyse bede både udenfor og indenfor :-).

26 april haven 2015 030

Når man nu er forelsket i sin have og i det der er lykkedes, så håber jeg at I tilgiver mig, at jeg viser noget flere gange :-).

26 april haven 2015 031

Hækkene i baggrunden står lige på spring….

26 april haven 2015 032

Et er sikker, der skal endnu flere hvide i til næste år….

26 april haven 2015 036

De er så fine, ville jo gerne at de kunne stå til åben have, men så er der så meget andet der er kommet frem, man kan kigge på…..

26 april haven 2015 038

De hvide narcisser lyser op  mod bøgen i baggrunden, der lige er sprunget ud i dag……

26 april haven 2015 039

I modlys…..

26 april haven 2015 041

Narcisser og påskeklokker i en skøn forening, prøv at se alle de små påskeklokkebørn der er på vej…..

26 april haven 2015 040

Sluttelig skal I lige se en hyacint i en farve jeg aldrig har set….

26 april haven 2015 004

Hvad siger I så, den er da skøn, der var kun en, så den kommer ud i haven når den er afblomstret, men i den rigtige farveafdeling ;-).

 

4 tanker om “Fejlleverancer og ting der lykkedes…..

 1. susanne siger:

  Uhhh du får da lidt flytte projekter… Men som du siger, så holder det jo gang i kludene !!!
  God arbejdslyst….
  P.s det ser nu flot ud på billederne – men kender godt til det, hvis man havde en anden idé…

 2. Jeannett Fruergaard siger:

  Smukt syn, vis endelig flere billeder det er slet ikke for mange, VILDT så mange løg i har i haven. Jeg kan godt lide kombinationen af Geranier og Tulipaner, måske jeg skulle overveje det herhjemme også, tak for inspiration

 3. Karen siger:

  De små lave tulipaner er yndige – dem kan du få glæde af et andet sted. Mine tulipaner er stort set ædt af mosegrise, og da jeg havde lagt nogle i efteråret, gravede ræven dem op og åd dem. Så nu vil jeg kun have de giftige narcisser – så kan de lære det. Ligner jeg måske en madmor? nå – jo – det gør jeg vist, hvis du spørger derhjemme 😀
  kh, Karen

 4. Anette siger:

  Hej Margit!
  Først ser det super ud med din kugleskøre ide, en skøn virkning i al rallet!
  Og tak for turen til Gisselfeld, mon din mand skal i gang med at bygge træ stativer. I går mente min mand og søn at jeg skulle have sådan et tårn som jægerne sidder i,(så jeg kunne sidde der og nyde haven;) jeg tog dem på ordet og sagde jeg gerne ville have to;-) de trak så i land, æv, men nu kan det ligge der som en ide og vente på tiden bliver moden.
  Ja det er vist det rette at sige at være forelsket i sin have, også selvom ikke alt er som det var planlagt, de tulipaner jeg købte var heller ikke i de lovede tre farver.
  Det ser godt ud med alle de løg, lige til at spise med øjnene.
  Hilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.