Jeg er kugleskør…….

Jeg er kugleskør, ihvertfald efter buskbom……22 april 2015 platantræer 029

Som nogle måske kan huske, har jeg gerne ville integrere arbejdsområdet med haven på en eller anden måde.

Sidste år lavede vi jo den overdækkede terrasse som jeg er rigtig glad for, men syntes at der manglede lidt udenfor…….

22 april 2015 platantræer 027

Derfor er der nu plantet 26 buskbom i gruset udenfor, hvorfor så lige 26, fordi vi købte 30 i 3 forskellige størrelser, men satte de 4 imellem de gamle skraldespande i kan se i baggrunden……

22 april 2015 platantræer 024

Vi har sat dem så det ser lidt tilfældigt ud…..

22 april 2015 platantræer 022

De giver struktur fra alle sider…..

22 april 2015 platantræer 021

Det var et større udgravnings arbejde, først grus væk, så grave et ret stort hul, ned med planterne hvor vi skulle tage hensyn til højden på buskbommen klump, som ikke var lige store. De skulle jo gerne flugte med overkanten af gruset alle sammen, dække til med lidt jord, vande rigtig godt igennem, så resten af jorden på og derefter gruset……puha stort arbejde…..nej det var ikke mig ;-).

22 april 2015 platantræer 018

Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet…….

22 april 2015 buskbombeddet 017

Som I ser har bemærket så er billeder taget på to forskellige tidspunkter. Dette billede er taget om formiddagen, syntes at træets flimmer over buskbommene var flot……

22 april 2015 buskbombeddet 015

Ligeledes den anden vej……

22 april 2015 buskbombeddet 012

Buskbommene er med til at give meget mere liv til stedet………

22 april 2015 buskbombeddet 009

Så nu er det med at holde dem i “form”……

22 april 2015 buskbombeddet 006

Tulipanerne passe så godt dertil, runde kugler og lange og slanke tulipaner……..

22 april 2015 buskbombeddet 003

Om lidt er kaffen klar……….

22 april 2015 buskbombeddet 002

Jeg nyder det og håber at vores gæster vil føle sig velkommen……..

22 april 2015 buskbombeddet 001

Overvejer om jeg skal have noget på væggen, men i såfald, skal det være det helt rigtige, så jeg har god tid…….

22 april 2015 buskbombeddet 004

Mange billeder, men jeg håber at I nød dem…………. :-).

14 tanker om “Jeg er kugleskør…….

 1. Jeannett Fruergaard siger:

  Jeg nød hver og et af dine billeder, jeg har kigget og kigget og tænkt og tænkt, jeg kan simpelthen ikke huske hvor den terrasse er, jeg må på jagt efter dine fine kugler, og terrassen næste gang jeg kommer forbi.

 2. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Hvor er det flot. Jeg er ret misundelig 🙂 Vi har planer om at lave en ‘grøn fodpose’ til huset – stedsegrønt af forskelligt slags, der skjuler soklen og ser fine ud om vinteren. Og her kommer buksbomkugler også ind i billedet. Buksbomkugler i grupper. Men – vi bliver nok nødt til at vente, til Billigblomst på Viborgvej har deres sædvanlige minus 50% i skolernes sommerferie. Der købte jeg kugler sidst – til de store potter – og de har holdt godt.

  kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Det kan jeg godt forstå Karen, altså at du vil vente ;-), vi købte vores i Holland sammen med Platantræerne, ellers havde jeg gjort på samme måde som dig, gjorde det faktisk i efteråret, hvor jeg fik nogle fine nogle :-), kh Margit

 3. susanne siger:

  Det ser godt ud….. Jeg har også kugle buksbum omkring flagstangen…. Jeg har planer om, at det skal udvides her i foråret… HVIS – jeg som dig, kan få lidt assistance til gravearbejdet !!!!!

  • Margit Bruun siger:

   Kære Susanne, så HÅBER jeg sørme at du kan få noget assistance, Hvad med at ønske sig det i fødselsdagsgave fra familien, det har jeg sommetider gjort med held :-), kh Margit

 4. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Det ser bare supergodt ud med alle de buskbon.
  Det giver som du skriver et godt fondament der i gruset.
  Har også en del kugler…………og nogle opstammede.
  Er jo rigtig glad for at opstamme og forme stedsegrønne planter.
  Rigtig god weekend knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Opstammede, formede stedsegrønne planter er også skønne i haven og ikke mindst om vinteren, kan godt forstå at du holder af dem Jette. Er ihvertfald glade for vores :-). Det er så vigtigt at have noget forskelligt i haven og noget der giver liv om vinteren, vi har også takshække, der giver meget til haven :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.