Med min hakke, skovl og min spade……nej tak helst ikke……

Med min hakke, skovl og min spade skal jeg lave pæne græskanter…….nej tak helst ikke……

Jeg vil gerne vise hvordan vi gør og vil i den forbindelse gerne sige at jeg ikke har aktier, penge eller andet materialistisk i klemme eller flow ned i min pengepung. Det er ren oplysning, for at fortælle om en nemmere måde at holde græskanter på. Og så har jeg faktisk lovet Lisbeth fra Hønneballehaven, at vise vores græskantskærer.

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 019

Maskinen hedder MTD 550G, adressen nedenunder er tilfældigt valgt, har set et par steder og prisen er den samme, 4195,-. Den har 3 pos. knivindstilling: kantskæring, vedligeholdelse og trimning, se mere på:

http://www.cad-nordvestjylland.dk/andet/MTD-550G/?gr%C3%A6ssl%C3%A5maskine-vid=cbe5e993-374b-42a4-9d97-3ff05881da5c

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 014

Maskinens kniv er med til at lette fremdriften, så den er ikke besværlig at skubbe og tåler i øvrigt INGEN sammenligning med at skulle gå med en spade og så er det HURTIGT overstået.

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 017

Det er klart at trænger dine kanter meget til at blive beskåret, så bliver der lidt at rive sammen bagefter, men det ligger løst.

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 013

Ved vedligeholdelse er det meget begrænset hvad der skal rives sammen bagefter.

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 009

Her er en kant der trænger til beskæring………

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 018

Her er den beskåret…..

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 016

Nu er vores kanter godt med, så som I kan se, er der ikke meget at komme efter…..

Skulle vores maskine blive slidt op, så ved jeg at min mand vil straks købe en ny, fordi det er virkelig er en STOR hjælp……

Niclas fødselsesdag og græsskærer 29 juni 2015 020

Håber for de af jer der er ubekendt med kantskæren, kan se ideen i at investere i den, god fornøjelse :-).

5 tanker om “Med min hakke, skovl og min spade……nej tak helst ikke……

 1. Lisbeth siger:

  Hej Margit
  Mange tak for dette indlæg, så kan vi finde ud af det. Jeg vil straks give det videre til manden.
  Hils Lean.
  Knus Lisbeth

  • Bruuns Have siger:

   Hej Lisbeth, er spændt på hvad han siger. Jeg har også lagt det på facebook og hold da op, der er da folk der kan misforstå alting, utroligt :-S. Man forsøger ar være venlig…….smak, jeg skal ikke tro jeg er noget, det lader jeg så være med ;-), kh Margit

 2. Fru Friis siger:

  Egentlig er maskinparken ikke min afdeling…. men syntes alligevel det var lidt sjovt at se din kantskærer. Anede ikke at sådan en tingest findes. Min have er nok for lille til sådan en sag, men for store haver må det klart være en lettelse. Og der er nu ikke noget som skarpe kanter på plænen…. siger jeg som pudser manden til opgaven!! ;o)

 3. Fru Friis siger:

  Egentlig er maskinparken ikke min afdeling…. men syntes alligevel det var lidt sjovt at se din kantskærer. Anede ikke at sådan en tingest findes. Min have er nok for lille til sådan en sag, men for store haver må det klart være en lettelse. Og der er nu ikke noget som skarpe kanter på plænen…. siger jeg som pudser manden til opgaven!! ;o)

  • Bruuns Have siger:

   Det er rigtigt, haven ser mere pæn ud, selv om haven er vild og det er en klar lettelse, siger hende som også pudser manden på opgaven :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.