Haven set ovenfra…

Jeg har taget nogle billeder fra haven set oppefra i en del af haven, det er faktisk lidt sjovt, fordi jeg normalt ikke ser haven fra denne vinkel. Ovenstående billede er taget fra vores sydgavl i huset. Her ser man bøgehækken tydeligt og den indre hæk….

8 juli 2015 roser før storm 110

Så kigger vi lidt længere til højre, bedet her er næsten udraderet af hækken, så her må vi igang med en lille udvidelse…..

8 juli 2015 roser før storm 109

I hjørnet er der en del akelejefrøstjerner, roser, påskeklokker og diverse hosta og bag hækken kan man se den mørke hyld…..

8 juli 2015 roser før storm 108

Til venstre for indgangen er et noget større bed, her står der mange forskellige planter, foskellige roser, skærmplanter, stjerneskærm, digitalis, pæoner, lupiner, liljer, forglemmigej, katteurt, knopurt, klematis, sankt hansurt og geranium, så har jeg vist det meste med….Det der hænger ned øverst i billedet er asketræet…..

8 juli 2015 roser før storm 107

Samme bed, lidt mere til venstre……

P7150134

Billeder taget fra nordsiden af huset, her pergolaen med rosen lykkefund……

P7150135

Hækken i baggrunden er en Naurhæk, bagved er der vores vilde have…..

8 juli 2015 roser før storm 119

Midtfor er der rododendron, forskellige buske, masser af dagliljer der snart springer ud, hosta, geranium, astilbe, azalia og sommeranemoner……..

P7150142

Billedet er taget lidt mere til højre….

P7150137

Til højre kan man skimte vores stenmur, ved siden af azalia, astilbe og rosenbuen med New Dawn……..

Det kunne selvfølgelig være sjovt at kunne tage billeder ovenfra i hele haven, men det kan af gode grunde ikke lade sig gøre, men på de viste billeder, kan I se nogle af vores stier….

 

 

 

 

 

7 tanker om “Haven set ovenfra…

 1. Fru Friis siger:

  Rigtig fint at se det lidt fra oven, faktisk en disciplin alle vi bloggere burde dyrke lidt mere. Det giver et helt andet indtryk af haven. Tak for turen. 🙂

 2. Frede siger:

  Sjovt – men i netop din have synes jeg, det passer med ‘ Ved jorden at blive, det tjener os bedst’ (en tekst jeg ellers har et noget anstrengt forhold til…). Men din have er så flot i normal perspektiv, sjovt at se den fra oven, men jeg kan meget bedre lide det andet! Jeg føler mig snydt for noget her ovenfra – dog får jeg også noget andet, for som altid er det godt at se noget i et andet perspektiv!

 3. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Det var vel den her, du sang, mens du tog billederne?

  Langt under os lå landet som en tavle,
  med huse og med kirketårne på,
  og solen lyste i de hvide gavle,
  det var så smukt, det kan De vel forstå.

  Jeg kunne kende alle gamle slotte,
  med spir og tinder fra min skolebog,
  øjet løber lidt i vand,
  når man ser sit smukke land,
  når man ser det hele sådan lidt fra oven.

  🙂 og kh, Karen

 4. Jeannett Fruergaard siger:

  Det ser super fint ud det hele lige nu, sjovt at se det hele lidt oppe fra nogen gange, det sætter nogengange tankerne om nye tiltag igang. og den rosenbue altså… den er vild skøn også oppe fra.

  • Bruuns Have siger:

   Ja det giver nogen gange et andet perspektiv af haven og sætter tanker i gang om nye tiltag, som du skriver. Samtidig finder man også ud af hvad der fungere godt :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.