Find something you would die for, and live for it………Hermed invitation til vores julehave de næste to weekender, samt indlæg i Isabellas :-).

Det er dejligt hvis man kan finde sin egen hobby/passion her i livet, som passer helt nøjagtig til en selv, uden at tænke på hvad andre mener. Om det så er frimærker, fodbold, bagning eller som i mit tilfælde er haven og især den kreative del.

Jeg føler at jeg har fundet min hylde, godt nok sent i livet, men fordi arbejdslivet og børnene selvfølgelig har haft deres gode tid…..

PB120862

Det kommer jo nok ikke bag på jer at jeg elsker at indrette og flytte om på tingene, det er ren afslapning for mig…..

PB120867

Så her er endnu et hjørne som er blevet julepyntet, her er lidt rødt imellem, som passer godt til væggen…..

PB120871

Her er også brugt flere forskellige grønsager……

PB120859

Lidt blomster skal der også være…….

I haven er alle lysene nu sat op til vores julehave den 14-15 og 21-22 november fra kl 13 til 18……Du kan læse mere om det her https://bruunshave.dk/2015/11/kom-til-aaben-julehave-de-naeste-to-weekender-den-14-15-og-den-20-21-november/

Indlægget i dag bliver kort, da jeg lige skal nå det sidste, men vil lige fortælle om følgende…..

På mandag udkommer den nyeste Isabella og i den er der et indlæg fra vores julehave sidste år….

PB120874

Så der bliver ihvertfald solgt et eksemplar til mig ;-). Men i den kan I se hvordan haven så ud sidste år og i år har jeg bestræbt mig på at der ikke er ret meget der er magen til……

Håber at vi ses :-)……..

12 tanker om “Find something you would die for, and live for it………Hermed invitation til vores julehave de næste to weekender, samt indlæg i Isabellas :-).

 1. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit og Lean.

  Tusind tak for en rigtig skøn eftermiddag i jeres vidunderligt udsmykkede julehave. Det var en ren lise for novembersjælen, at komme ud og se en masse smukke opstillinger, dekoer og lys, levende såvel som dem på kæde. Sådan en eftermiddag kan man leve længe på. Jeg elsker følelsen af, at gå på opdagelse, og synes, at opstillingerne mindede om en pragtfuld skattejagt efter dekorations-juveler. Jeg er vild med din elegante, overdådige stil Margit, og jeg elsker naturmaterialer, når det gælder juleudsmykning.

  Jeg håber, at rigtig mange vil unde sigselv, at tage ud og opleve al den skønhed, du har kreeret i julehaven. Lad endelig ikke vejret været en bremseklods, for man glemmer alt om regn og rusk, når man træder ind i juleeventyret.

  Knus fra os begge

  • Margit Bruun siger:

   Kære Tante Grøn, det var rigtig hyggeligt at I kom på besøg og er så glad for at I nød det, samt trodsede det dårlige vejr. Glad for at I kunne lide det I så, det betragter jeg som en blåstempling af haven :-). Søndag hvor solen tilsmilede os, havde vi rigtig travlt fra start til slut, det var skønt og rigtig mange gik rundt i haven i flere timer, det betragter jeg også som en blåstempling af haven, så jeg tillader mig at være lidt stolt og meget glad :-). Kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Jeg håber sådan for dig at der kommer rigtig mange til din julehave.
  For det bliver da et eventyrligt syn der møder dem……………og for ikke at nævne alle de smukke opstillinger og dejlige ting der kan friste.
  Isabella køber jeg da også.Men nu glæder jeg mig jo endnu mere til at læse det.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Jette, tak skal du have :-). Jeg var faktisk overrasket over hvor mange der kom lørdag, det var så dårligt vejr, de var seje :-). Søndag smilede solen til os og der kom virkelig mange besøgende, det var rigtigt hyggeligt :-). Isabellas er et skønt blad og jeg er ret stolt over at være med i det :-), kh Margit

 3. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Det er flot at komme i bladet, det vil jeg glæde mig til at få. Skal op og se din have håber det bliver denne weekend.kh Anne-Grete .

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anne Grethe, tak skal du have, kan desværre ikke huske om du har været her, der var ret mange mennesker på besøg, men hvis du har været her, så håber jeg at du nød det :-). Dejligt når jer ikke blogger også skriver her :-), kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anette, som jeg også skrev til Nina, så er der megen inspiration at hente fra alle de andre der også er i bladet. Håber at du har haft en god salgsweekend :-), kh Margit

 4. Karen siger:

  Din julehaven sidste år var smuk, og det er den i år også. Jeg har holdt Isabellas siden det første nummer og glæder mig til at se din julehaven i bladet. Det er stort at være med i det bedste af den slags blade i hele landet!
  Kh,Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.