Jernmøbler med plads til lidt fedt på kroppen……

Vi har fået nye havemøbler, som giver plads til lidt fedt på kroppen ;-).

PB080794

I forbindelse med vores nye haveafdeling, der kommer billeder senere, så har jeg fået nye havemøbler og når jeg skriver at de giver plads til fedt på kroppen, er det jo selvfølgelig fordi, de til dels er af jern og har sæder af fliser. Så endelig en god grund til kropspolstring ;-).

PB080791

Er I gang med at julepynte, hvis nogen skulle være i tvivl og er i gang i dette område……

PB080795

Bordet er så bla blevet færdig i dag, her med to forskellige krukker og en lanterne….

PB080797

Der er den store krukke, som egentlig er to krukker i en, da den yderste er flettet i pil og den er blevet pyntet med mos, fyr,husløg, cederkogler, valnødder, granatæbler og daddelgrene…..

PB080799

Alle farverne passer godt ind i hinanden og lyser op på bordet……

PB080795

Fliserne på henholdsvis bordet og stolene, er nogle gamle vi havde til at ligge, de har den rette patina…..

PB080811

I den nye have afdeling er der nemlig blevet plads til en hyggehjørne, som bliver lidt huleargtig når det bliver sommer igen……….

PB080810

Som sagt så viser jeg jer mere af afdelingen senere, lige nu skal jeg være klar til næste weekend med julenhaven…..

10 tanker om “Jernmøbler med plads til lidt fedt på kroppen……

 1. Anette siger:

  Hej Margit!
  Altså spændende med den nye haveafdeling, huler, tommel op for dem;-) Havemøblerne er totalt lækre og det samme med dekorationen, du er en mester i sanselig frodighed og overdådighed! Den med møblerne og titlen, husker en komisk episode for mange år siden på jobbet hvor der serveredes kaffe for kunderne, ved de “fine “runde hvide plastikborde og stole, og pludseligt lyder der et bump og en kraftig dame triller rundt på gulvet, stolen var knækket, der skete ikke noget, men ordentlige stole er påkrævet;-)
  Kærlig hilsen fra Anette

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Overdådigt-fantastisk-rustikt og utrolig smukt.Ja !!! jeg kunne blive ved.
  Du har det bare i dig.
  Jeg er helt sikker på at dine gæster til din julehave, falder på hale over det hele.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

 3. Lonni Stoltenborg siger:

  Du har det altid så fint. Det er så dejligt at se dine billeder fra haven, som giver masser af inspiration. Jeg plejer også at pynte havebordet op, men måske det var en god ide med plastik under, ligesom du gør det. Hvorfor har jeg dog ikke fået den tanke før? Så tak for det gode råd.
  Håber også jeg snart finder tiden til at komme lidt ud i haven igen. Lige for tiden sidder jeg lænket til computeren hvor jeg har gang i et større projekt. Det er jo bare at tage sig tiden til det! Efter jeg har lige har “været på besøg” her hos dig, får jeg selvfølgelig lyst til at gå ud i haven og gøre vinterklar og pynte op, dog er klokken lige nu blevet alt for mange og det er sent, så måske i morgen! Uanset så er det altid dejligt at opleve din have her på bloggen.
  Hav det dejligt.
  Klem Lonni

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lonni, tak skal du have, du er og så rigtig god til at gøre det hyggeligt og skrive om nærværende ting :-). Er spændt på at se din julepyntede have :-), kh Margit

 4. Nana Hecquet siger:

  Du laver det altid så fint og frodigt, så overdådigt, Margit. Det er da lige til at blive i godt humør af! Jernmøblerne er smukke – og hvis man ikke er polstret nok, kan man jo bruge en pude 😉
  God uge til dig!
  Kh Nana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.