Så er min lille butik og galleri gjort klar til Åben Have den 16-22 maj….

Kære søde facebook venner, vil I være søde at dele indlægget her om at vi holder Åben Have den 16 maj til den 22 maj kl 12 til kl 17 :-). I kan se et udpluk fra haven fra sidste år her: https://bruunshave.dk/2016/04/i-aar-har-vi-aaben-have-paa-foelgende-datoer/.

P4270391

Her står den skønne savbænk fra Skovshoved Møbler, pyntet med forskellige tæpper, gamle indiske sarier, puder, hængende lanterner, skodder og birkestammer…..

P4270386

Skoddernes farver matcher fint hele arrangementet og giver en god stemning og hygge til rummet……

P4270388

Her står min skønne hvide skab og pynter op, ovenover hænger en slåenkrans fra i vinters…….

P4270395

På den anden side er min høvlbænk kommet ind, her er også brugt birkestammer og bagved et gammelt vindue, som jeg har fået foræret……

P4270401

Her er lidt forskelligt for en hver smag og øjet…….

P4270402

Krukker, horn, kobberblomster og havespyd……

P4270404

Min lille svævende fuglerede foroven, dekorationsbøger, blomster, balletsko, fuglebade, frø, løg osv………..

P4270416

Her er plads til et lille hvil i stearinlysets skær……

P4270393

I den ene ende af rummet, har jeg brugt nogle trådkasser og en skodde som bord, så kunne der leges……

P4270421

Det er ikke sådan at jeg sætter det hele på plads første gang, nej jeg flytter rundt på det hele enten i små bidder eller hele molevitten, går på afstand og kigger, flytter lidt igen og pludselig så er det som jeg vil have det…….

P4270409

Modsat ende af rummet er der også nye opstillinger……..

P4270406

Selv mine søjlehylder har holdt flyttedag…….

P4270411

På den sidste side står der en gammel kirkebænk, som kan rumme mange ting og giver sjæl til rummet…..

P4270412

Så fik jeg også gjort rummet rent, især gulvet trængte, det var dejligt…….

P4270419

Mit lille galleri og butik er en del af Bruuns Have, her serveres bla gratis kaffe og kage :-).

Entre 50 kr.

Forsat god regnfuld og blæsende uge, men ved I hvad, det kan kun blive bedre :-).

 

 

 

10 tanker om “Så er min lille butik og galleri gjort klar til Åben Have den 16-22 maj….

 1. Nina | www.vangelyst.dk siger:

  Hvor ser det bare fint ud – jeg har faktisk talt med min mor om at tage på Road-trip og besøge dig og se den smukke have. Så må jeg lige undersøge om der er andet på vejen vi skal se når vi er på de kanter 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Kære Nina, tusind tak skal du have :-). Håber da at din mor gerne vil med på Road-trip, det kunne være så hyggeligt at møde dig/jer :-), men som jeg skriver til de fleste, prik mig lige på skulderen hvis du kommer, er så dårlig til at genkende folk fra billeder i blogverdenen, håber vi ses :-), kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Det er da rent slaraffenland.Din butik/galleri er bare fyldt med de mest fantastiske ting som jeg godt kunne tænke mig.
  Og vil nok også vise mit indlæg igen med alle Åbne haver.
  Godaften Knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Jette, tusind tak skal du have, dejligt når nogen har styr på åbne haver og vi andre så bare kan gå ind og kigge, tak fordi du “gider” :-), kh Margit

 3. Karen siger:

  Altså. Det ser bare så dejligt ud. Typisk Margit-overdådighed 🙂 Jeg deler på mine to FB sider – den private og bloggens. Det er vel en glimrende lejlighed til igen at minde om haverejsen.

  Super ide at hænge slåenkransen op. Den er simpelthen for stor til at passe ind i skabe eller skuffer. Jeg flytter rådvildt rundt på min igen og igen, for jeg orker ikke at have den stående og fylde et helt bord. Men på væggen – DER er der plads.
  kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Kære Karen, tusind tak for hjælpen :-). Godt du stadig har slåenkransen, jeg holder meget af min og den kommer da til ære og værdighed på væggen, hvor man stadig kan glædes over den :-), kh Margit

 4. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Hej Margit. Det ser rigtig godt ud,fortæller om det til alle mine have veninder og der er mange, glæder mig til at komme på besøg.kh Anne-Grete

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anne-Grete, tusind tak skal du have, er glad for at du kan lide min have og fortæller om den :-). Vil glæde mig til dit besøg, prik mig lige på skulderen når du kommer, jeg er så dårlig til at genkende jer fra billeder fra bloggen :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.