Haverejse i Jylland: Tredje stop – Fru Pedersens Have

Tredje stop på turen er Fru Pedersens Have ved Vemb. Anette Krogh Pedersen står bag Fru Pedersens have – en stor landbohave på 11.000 m2, i engelsk stil. Den ligger 10 km. fra Vesterhavet og tæt på Nissum Fjord.

Billede 12

Det er en have fuld af romantiske stemninger, spændende skure, lysthuse og skurvogne. En have fuld af liv. Duer, høns, gæs – og en mængde kreative, finurlige og kønne opstillinger og sammenstillinger. Alle vegne opdager man nye, spændende detaljer.

Mange af jer kender sikkert haven fra den populære række haveudsendelser på TV Midt- Vest og fra den meget besøgte haveblog Fru Pedersens Have.

Billede 13 Billede 14

Overalt ses hyggelige stilleben/opstillinger med antikke havemøbler og genbrug. En have hvor livet leves, med alt hvad havehjertet begærer. Ideer afprøves, drømme udleves og nye opstår.

Billede 15

Ideer afprøves, drømme udleves og nye opstår.

Billede 16

 

I Fru Pedersens Have findes der også mange forskellige dyr, som lever livet både i haven og i mere afgrænset områder.

ænder

Overnat i Fru Pedersens Bed & Breakfast – enten i den charmerende, nybyggede skurvogn eller i et af husets hyggelige gæsteværelser.

Du kan følge årets gang i haven på bloggen Fru Pedersens Have, hvor Anette dagligt skriver om alt det, der sker i haven, og om hvad hun ellers laver af spændende projekter. En blog med masser af inspiration til projekter i din egen have.

Fru Pedersens Have er åben i sommerhalvåret og igen til julehaven. Se i øvrigt www.frupedersenshave.dk for åbningstider. Entre kr. 50 samt gratis kaffe og kage.

B&B’en er åben hele året efter aftale.

Det var det sidste stop på ruten Tre Kvinder – Tre Haver – Tre Blogge.

Har man ferie og masser af tid, kan man næste morgen fortsætte nordpå og besøge Haven i Hune eller man kan vende næsen hjemad, beriget og glad af have- og naturoplevelser, med kameraet og hovedet fyldt med ideer til egen have.

Booking af overnatning foretages individuelt hos hhv. Fru Pedersens Have og Dalsgaard Bed & Breakfast. Bruuns Have har ingen B&B, men ønsker man at overnatte her, så ligger Hagebro Kro kun 2 km derfra. Åbningstiderne på de tre stop er:

jyllandkort

Du kan downloade brochuren ’Haverejse i Jylland’ her.

En tanke om “Haverejse i Jylland: Tredje stop – Fru Pedersens Have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.