Kom og kys frøen eller måske bare nøjes med at se ;-)….

Jeg har en svaghed for frøer og de er rundt omkring i haven……..

P5160712

Her sidder en “se mig” frø og venter på at sin prinsesse komme forbi……

P5160713

Et andet sted ligger en hane og vogter sine æg……..

P5160718

I orangeriet er der rart at være, hvis det er for køligt udenfor og lidt blomster skal der jo til…..

P5160726

Bordet er dækket, bare kom med maden….

P5160725

Dugen er en gammel indisk sari…….

P5160716

Blomsterne på bordet er rododendron, blå skilla og igen en lille frø der sidder i sit vandbad og venter og venter og…..

P5160719

Modsat side er der nyt og gammelt blandet mellem hinanden…..

P5160727

Udenfor mit driiiverhus har jeg opstammet timian, små brudeslør ( de hedder noget andet ), hornvioler og husløg. Nedenunder gror rabarberne lystigt og her er hostaerne også på vej……

P5160732

Inde i driiiiverhuset skal det også være hyggeligt, det er her jeg tager mine lur…..

P5160733

Når jeg lægger mig her, så kommer duerne flyvende og sætter sig udenpå driiiverhuset, så længe jeg sover, det er da betryggende og mega hyggeligt….

P5160734

Her står en del terracotta krukker…..

P5160735

Og lavendlernes duft som skulle være beroligende, skal selvfølgelig også være her…….

P5160738

På bordet i krukkehaven er der også lidt at se på, når man spiser eller drikker kaffe……

P5160740

I krukkehaven er alt i sin vorden, men snart er der mere der kommer i blomst…..

P5160742

Her set op mod driiverhuset……

P5160745

Blåregnen er ved at springe ud og vi leder rankerne hen over bordet, hvor der ligeledes er grene fra rosen Alchemist, så til næste år tror jeg det bliver rigtig flot……

P5160748

Buddhaen står ved indgangen til mit blomsterrum og udsender sin ro……

P5160749

En af mine tronstole, hvor man også kan tage sig et lille hvil…..

P5160752

Huler kan man aldrig få for mange af i haven……

P5160755

Udsigten oppe fra den pågældende hule……….

P5160756

Så er frøen på spil igen, den hersker her over spejlbassinet…..

P5160760

Jeg tror jeg også i år skal prøve at tælle vores siddepladser, jeg ved der er kommet flere til, mere derom senere……

P5160763

Lige lidt fra min potagerhave, nu er prydpæren også kaldet nordens oliven sprunget ud for alvor……

P5160767

Der er blevet sået for ca 14 dage siden, så nu vandes her jævnligt……

P5160764

Jeg syntes at stedet er blevet vellykket, her er en dejlig ro…..

P5160769

Og her er også plads til et koldt lille bad, nok mest på en varm sommerdag….

Det var en lille rundtur fra haven :-).

18 tanker om “Kom og kys frøen eller måske bare nøjes med at se ;-)….

 1. Kirsten Bricon siger:

  Hej Margit +din mand – vi besøgte dig og jeres utrolig smukke og spændende have sidste søndag i dejligt vejr – hold nu op hvor vi nød det og meget at blive inspireret af. Og købte ting og sager og det bedste frøen med krone til min samling – jeg har nemlig også vandhuller og fuglebade og mange frøer – SÅ KRONEFRØEN hygger sig. Tak for dejlig dag
  Kirsten Bricon

  • Margit Bruun siger:

   Kære Kirsten, tusind tak for din dejlige tilbagemelding, det er dejligt at I kunne lide det og vi er rigtige glade for at kunne inspirere jer :-). Vi var heldige med vejret og nød også dagen :-). Godt frøen har fundet sin plads og rigtig god sommer til jer :-), kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Kære Ulla, så håber jeg da det arter sig :-), hvis du kommer så prik mig lige på skulderen og sig det er dig, jeg er så dårlig til at genkende folk fra billeder.
   Ellers må I have en fantastisk tur til Tante Grøns overdådige skønne smukke have. Jeg kan jo af gode grunde ikke komme :-), ville ellers gerne, men har heldigvis været der flere gange :-), kh Margit

  • Bruuns Have siger:

   Nej Birgitte, hvorfor prikkede du ikke mig på skulderen og sagde det var dig, nu bliver jeg helt flov :-S. Glad for at du kunne lide det, men hvor ville jeg gernehave sat navn på, håber at vi ses en anden gang :-), kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Tusind tak for skønne billeder fra din dejlige have.Der er da noget at se på og opleve.Kan slet ikke fremhæve noget for alting har din sikre hånd.
  Skal til min søster Gitte i næste måned…………så vi håber vi kan nå at besøge din have.
  Rigtig dejlig weekend Knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Kære Jette, jeg krydser fingre for at I kommer, hvis I gør, så prik mig lige på skulderen, jeg er så dårlig til at genkende folk fra billeder :-), kh Margit

 3. Lone siger:

  Kære Margit !
  Tusind tak for et dejligt besøg i jeres fantastiske have i går. Selvom vejret ikke rigtigt var med os (det har regnet de 3 gange vi har set haven:-)), så nød vi det i fulde drag. De nye haverummet blev beundret og jeg glæder mig til at følge udviklingen her på blokken. Og jeg kan lige forestille mig det når guldregn alleen blomstre sammen med Alium og iris. Her er der alle muligheder for et lille hvil i betonsofaen, mens I nyder roen, som rummet udstråler.
  Det nye haverum udfra jeres terrasse er også helt fantastisk og vi nød de skønne farvesammensætninger, som du mestre til perfektion. Bliver også spændende at se når stauder og græssene vokser til. Til sidst er jeres potager også så smuk.
  Jeg håber bestemt, at jeg har mulighed for at besøge jeres have endnu engang til juni og så drømmer jeg om, at se den i skøn solskin:-)
  Mange hilsner fra Lone i Silkeborg

  • Bruuns Have siger:

   Kære Lone, skidt med at det står to gange, er ikke helt sikker på at jeg selv kan fjerne det, it er ikke min spidskompetence .
   Tak for dine søde komplimenter, selv om det var regnvejr ;-), jeg sætter kryds i kalenderen til næste gang og bestiller solskin :-), kh Margit

 4. Lone siger:

  Kære Margit !
  Tusind tak for et dejligt besøg i jeres fantastiske have i går. Selvom vejret ikke rigtigt var med os (det har regnet de 3 gange vi har set haven:-)), så nød vi det i fulde drag. De nye haverummet blev beundret og jeg glæder mig til at følge udviklingen her på blokken. Og jeg kan lige forestille mig det når guldregn alleen blomstre sammen med Alium og iris. Her er der alle muligheder for et lille hvil i betonsofaen, mens I nyder roen, som rummet udstråler.
  Det nye haverum udfra jeres terrasse er også helt fantastisk og vi nød de skønne farvesammensætninger, som du mestre til perfektion. Bliver også spændende at se når stauder og græssene vokser til. Til sidst er jeres potager

  • Lone siger:

   Ups nu fik jeg udgivet min kommentar 2 gange, det var en fejl:-), er ikke så vant til det:-(. Måske kan du fjerne den ene Margit?

 5. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Hej Margit. Hvor ser ser det vidunderligt ud,rigtig fint og hyggelig stemning man bliver helt midsundelig. Kærlig hilsen Anne-Grete

 6. Jeannett Fruergaard siger:

  Det er så smukt det hele, du kunne lave et tæl frøerne indlæg 🙂 Jeg nåede ikke forbi i weekenden, men jeg håber i havde en rigtig hyggelig havefest. Jeg har planer om at kommer forbi på mandag sammen med Viborg foreningen, så tager jeg lige en lille pæon med til dig 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Hej Jeannett, det vil jeg da glæde mig til både at få besøg og en aflægger :-). Jeg kommer også forbi din have, når vi lige er over åben have :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.