Bruuns have er i Tv-Midtvest på torsdag den 24 november kl 19.55 på Mokka..

Jeg har været så heldig at Tv-Midtvest kontaktede mig, for at lave et indlæg fra min julehave. De var herude for knap 14 dage side, hvor vi havde de smukkeste vintervejr med sol og rimfrost…..

2-februar-ny-jern-kurv-023

Jeg er med i programmet “Liv i haven”, hvor I har fulgt Majbritt Møgelbjerg, som forsat er en del af dagens program og hvor jeg i dette indlæg har fået plads til en del af min julehave.

p1011332

 

Nedenstående liner er fra programoversigten….

“Liv i haven – November. Selv for en havenørd som Majbritt Møgelbjerg er vinteren kommet uventet tidligt, så hun har travlt med at grave georginerne op, sæbe drivhuset ind og plante sine julegaver. Vi besøger også Bruuns have, der overalt emmer af gran og jul”.

Du kan trykke på nedenstående link og se et lille spot fra programmet….

http://www.tvmidtvest.dk/video/klip/spot-liv-i-haven-november?autoplay=1#player

pb151022

6 tanker om “Bruuns have er i Tv-Midtvest på torsdag den 24 november kl 19.55 på Mokka..

 1. Anette siger:

  Hvor er det spændende Margit-) den udsendelse vil jeg også mægtig mægtig gerne se-håber som flere, at du linker til den her-for vi kan kun se DR kanaler i tiden.

 2. Jeannett Fruergaard siger:

  Det lyder da virkelig godt, jeg glæder mig til at se jeres smukke have på tv og måske live i weekenden hvis jeg når det. Jeg har faktisk en ordentlig bunke græsser til dig, jeg har bare haft så travlt jeg har slet ikke haft tid til at komme forbi med dem. Jeg tager dem med i weekenden hvis jeg når at komme forbi, ellers må vi lige finde en dag hvor du kan få dem.

 3. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Tak for en dejlig eftermiddag,i din dejlige smukke julehave det var en fornøjelse . Glæder mig til at gense den på tv. Mange hilsner Anne-Grete

 4. Jette Nielsen. siger:

  Kære Margit.Håber da også at du kan ligge et link så vi kan se hele udsendelsen.
  Og er sikker på at din julehave er gået godt.
  Godaften Knus Jette

 5. Karen siger:

  Det glæder jeg mig også til at se, Margit. Men vi er til julefrokost torsdag aften, så jeg håber, man kan se det, når man vil, ligesom Anettes udsendelser?
  Kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.