Kaffe i solen i mit “bette” skur :-)….

Nu kan man for alvor mærke solens tiltagende magt, så livgivende sol og kaffe, er vel ikke det værste der kan ske på sådan en smuk dag….

P1011623

Her står lidt sejlivet og frosttålende forårsblomster, de står lidt beskyttet i skuret og jeg har også fået indrettet mig en beskyttet siddeplads mod den sydvendte sol….

P1011631

Potteskuret skal bruges både til fornøjelse og praktiske ting, men lige nu er det for tidligt at potte andet end vintergækker, perlehyacinter, vibeæg og hyacinter, det er selvfølgelig også andre, men det er dem her jeg har valgt, de er så smukke :-)…..

P1011632

Jeg har i dag nydt kaffen og et haveblad og ladet min krop blive varmet op af solen…..

P1011646

Jeg har valgt en god stol og nogle gode hynder at sidde i, plus et tæppe hvis det er nødvendigt….

P1011643

I vindueskarmen står evig dejlige perlehyacinter på små mønstret kakler….

P1011635

På væggen hænger der en figur som jeg faldt for, da jeg besøgte Iben Riis også kaldet Flormaker. Den giver lidt liv i rummet og blomsterne i blomsterkurven skaber modspil….

P1011647

På bordet er der patinerede krukker, en blå hest og de mest skønne forkobrede mælkebøtter……

P1011649

Selv om det ikke er mælkebøttetid, så passer de godt i farven til resten af sortimentet…..

P1011664

Vintergækker tror jeg ikke nogen kan hade, årets første forårsbebuder, umådelig smuk og ren……

P1011652

Vibeæggene er jeg ved at have rigtig mange af her i haven og alle potter jeg køber ender alligevel også i haven. Så måske en dag, nænner jeg at plukke en buket…

P1011670

Tilbage til tæppet, det fik jeg brug for, da jeg hentede mit barnebarn i børnehaven i dag, hun skulle nemlig drikke kakao og spise kage i mormors have idag, “fordi nu er det jo sommer” som hun siger :-).. Så er det godt tæppet kan bruges, det kan altid vaskes, så pyt med støvler og krummer :-)….

 

2 tanker om “Kaffe i solen i mit “bette” skur :-)….

 1. Lone siger:

  Hvor er det bare mega hyggeligt dit potteskur. Sådan et sted man bare får lyst til at sætte sig og nyde alle de smukke blomster og fine ting du har derude. Måske jeg kan overtale min mand til at bygge et til mig. Uhhh som jeg skal pynte så 😉
  Så sød dit barnebarn er, og jeg forstår godt hun nyder at hygge i mormors sommer paradis.

  Ønsker jer en herlig dag
  Knus Lone

 2. Jeannett siger:

  Åh så hyggeligt det er i dit potteskur, det er virkelig en skøn sted i har fået lavet der. Jeg er også temmelig vild med de kobber mælkebøtter, de er virkelig skønne. Og kakao hos bedste i den gode stol mums, jeg kan se hun har fået terme tøj på, så kan jeg godt forstå hun syntes det er sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.