Havebesøg i England

Hvem kunne ikke bruge denne bænk i haven, jeg kunne godt og det behøver jo ikke at være i buskbom.

Englandsturen juni 2012 134

Jeg må indrømme at da vi skulle over og se på haver i England, kiggede jeg i kortene hos Claus Dalby,fordi han har været der så mange gange. Så vi indlogerede os i Cranbrook hos www.churchgates.com.

Englandsturen juni 2012 140

Joe Tayler og David Green er nogle af de skønneste og gæstfrie mennesker, vi kom en fredag aften ( vi havde ikke bestilt i forvejen, da det var uden for sæson, dumt ) og der var ingen ledige værelser, fordi der var et stort bryllup i byen og en stor koncert. De insisterede på at ringe rundt, for at finde en plads, da de havde ringet 20 steder, fandt de en plads til os. Dagen efter var der ledigt hos dem og vi rykkede ind.

Englandsturen juni 2012 060

Morgenmad er en kapitel for sig selv, men vi blev forkælet ned i mindste detalje. Det gode ved at bo på B & B er, at man kommer i snak med mange andre mennesker og nationaliteter, det gør man ikke på et hotel. Så morgensnakken over morgenbordet var forrygende, samtidig med at man kunne få en masse tips.

Jeg vil over nogle gange, måske ikke i træk, fortælle om de haver vi besøgte. Den første vi besøgte, kan jeg ikke huske navnet på, regnede ikke med at jeg skulle have en haveblog, sorry ;-). Men de næste to, har jeg navnet på, det bliver næste gang jeg skriver om vores tur.

Englandsturen juni 2012 112

Prøv lige at se en haveskulptur af sten, er den ikke charmerende, og så er den gratis at lave. Jeg skal i hvert fald ud og lede efter flade sten.

Englandsturen juni 2012 113

Eller hvad med denne her…..

Englandsturen juni 2012 109

Sådan et stykke woodland er et af vores projekter, som vi skal i gang med i haven i år, bare denne her var min, den er da romantisk.

Englandsturen juni 2012 056

De har helt fantastiske roser i England, sikken en “busk”.

Englandsturen juni 2012 101

Rosa Glauca

Englandsturen juni 2012 032

Klatrerosen Mermaid

Englandsturen juni 2012 041

Englandsturen juni 2012 039

Den er så flot fordi den er sart gul og stor.

Englandsturen juni 2012 092

En skøn pavillon……min stærke mand holder den, så den ikke vælter 😉

De andre to haver vi bla. besøgte var selvfølgelig Sissinghurst og Great Dixter. Vi satser på en tur i år igen og der skal vi længere omkring.

 

 

 

 

 

7 tanker om “Havebesøg i England

 1. Silk Plants siger:

  Det er et helt nyt kapitel der starter i jeres liv nu, med sådan et lille nyt menneske i familien, som i skal til at lære at kende.Skøn havetur i havde til England, billederne er nydt i fulde drag

 2. Anette Krogh Pedersen siger:

  Det er bestemt ikke lysten der mangler, men tiden. Vi er ikke ret gode til at komme hjemmefra, det gik bedre da ungerne gik i skole og gerne ville afsted 🙂
  Hun skal nok blive en rigtig lille havefe 🙂 Vores lille prinsesse bliver 1 år i næste måned, og hun skal have et par Garden girl havebukser, ligesom hendes mor og bedstemor bruger 🙂 Hun kan godt lide at være ude i haven, og er specielt glad for gyngen og dyrene.

 3. Sussi siger:

  Dejlige billeder fra det skønne England. Vi er igang med at lave en buskbombænk a la Sissinghurst…. det har taget et par år, og det varer sikkert endnu et par år før den ligner bænken på billedet….. så håber vi bare at buskbomsygen er fortid 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Hej Sussi, jeg godt tænke mig at se,hvor langt du er nået med bænken, spændende. Jeg regner med at min måske skal være taks af den lyse type, jeg skal lige have det undersøgt nærmere :-). Og ja buskbomsygen, den kommer bare ikke, vel! 🙂

 4. Anette Krogh Pedersen (Fru Pedersens have) siger:

  Kære Margit.
  Først et stort tillykke med den nye bedstemortitel. Det er et helt nyt kapitel der starter i jeres liv nu, med sådan et lille nyt menneske i familien, som i skal til at lære at kende.
  Skøn havetur i havde til England, billederne er nydt i fulde drag.
  K.H. Anette

  • Margit Bruun siger:

   Tak Anette, har lige siddet og beundret hende i et par timer og kan ikke blive mæt, dejligt. Hun skal da hurtigst muligt med ud i haven, så hun kan lære at sætte pris på alt det skønne ;-). Hvis du ikke har været på haveture i England, så gi’ din mand en tur for to i fødselsgave, er sikker på at det vil han sætte pris på. Glemte jeg lige at sige, at pubberne også er et besøg hver, tænkte lidt på din mand :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.