Mine nye bede og forårsblomster :-)

Et lille indblik i nogle nye bede….:-)

13 marts små løgvækster 042

Her har vi det nye spejlbassin, som bænken, træerne, skyerne, himmelen osv, kan spejle sig i……..det nye græs er kommet i gang, så det skal nok blive pænt snart.

13 marts små løgvækster 044

Bænken har vi rykket frem i haverummet og plantet en takshæk bagved som ryglæn, det giver et andet indtryk i haven. På hver side af bænken er der plantet en prydpære også kaldet norden oliven….

13 marts små løgvækster 052

På hver side af spejlbassinet er der et bed, som krokusserne er på vej op ad. Hvad de ellers indeholder er en hemmelighed, som jeg kommer ind på senere….:-)

13 marts små løgvækster 041

Ved nogle af træerne er der lagt en jernring som indeholder krokus, påskeliljer, tulipaner og geranium……..

9 marts foårsbilleder 102

13 marts små løgvækster 035

På den modsatte side af vejen er der også lavet bede med samme indhold…..

9 marts foårsbilleder 092

I denne have afdeling er der også lagt et spejlbassin med et bed på hver side. Bedene er fyldt med solhat, dagliljer, mosebunke, hirse og bunddækkende stenurter. De sten ved siden af bedene skal lægges ned som trædesten, ellers kommer der rigtige mange hosta, allium, påskeliljer, tulipaner, forglemmigej, katteurt, klematis, syren hortensia og der er også rododendron 🙂

9 marts foårsbilleder 098

Her står der stenmel og store sten, som i skrivende stund er ladt på plads…..

9 marts foårsbilleder 079

Stierne er blevet frisket op med lidt nyt stenmel og de store sten……ja hvor ligger de…..det kommer jeg ind på senere :-). Her i disse bede kommer / er der også påskeliljer, tulipaner, bregner, geranium, lodden løvefod, hortensia, ramsløg, hosta, primula, juleroser, nyserod, rododendron, kristtjørn, osv…..

Jeg vil lige sige at det ikke er mig der gør alt arbejdet, der laver min mand en meget stor del af arbejdet og til tider får vi lidt ekstra hjælp 🙂

 

 

En tanke om “Mine nye bede og forårsblomster :-)

  1. Anette siger:

    Hvor ser det altså RIGTIG godt ud, og skønne spejlbassin, glæder mig til at se overraskelserne:-) Utroligt lækre havebænke i har, har kigget lidt rundt i webbutikken, der er jo plads til at drømme;-) Må også ind og kigge lidt mere på åben-have indlæget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.