MIT blomstrende paradis….. :-)

Jeg vil lige give et lille indblik i min have lige nu, den have der holder mig i gang og giver så meget tilbage, jeg nyder det hver dag…. 🙂

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 044

Tulipanerne står i fuldt flor, bader og strækker sig i solen…..

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 019

Jeg kan ikke huske alle navnene på tulipanerne, men denne her kan jeg huske, Blue Diamond, fordi den er så skøn og ældes med ynde…..

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 017

Her i dette bed skulle der sammen med Blue Diamond, have stået tilsvarende mænge tulipaner i sart gul/lime. Men næh nej……musene skulle absolut holde party i dette bed, der er sølle 2 lyse tulipaner, resten er fortæret. Det er ikke første gang jeg oplever det, har læst et sted, at musene specielt elsker de lyse typer. Men næste år tager jeg fusen på dem og lægger helt andre løg…..så kan de lære det 🙂

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 009

Her i et andet bed er der også gang i tulipanerne og mange andre stauder…. Og i behørig afstand hygger duerne sig…… 🙂

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 033Set fra den anden ende…..

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 016

Tæt på sammen med kærmindesøster og påskeliljen Mount Hood……

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 015

I venstre side står en hvid løjtnantshjerte, til højre katteurt flankeret af tulipaner og påskeliljer i baggrunden…..

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 008

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 004

Tæt på, en fryd……:-)

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 031Et kig inde i haven ………

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 022

Billeder fra skovhaven, her sker også rigtigt meget…….forårsbilleder fra haven 25 april 2014 025

Uhmmmm, jeg glæder mig til det fulde flor. Det er svært at planlægge, vi skal have åbent hus den 18 maj og holde vores barnebarns barnedåb i haven den 25 maj……Jeg vil jo så gerne at der er noget af alt det skønne tilbage til den tid, men……ja, så er der nok noget andet at se på 🙂

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 028

Disse skønne små påskeliljer skal jeg have mange flere af til næste år….

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 030

Jeg vander nu på livets lyst, det er så tørt, vi har ingen regn fået. Jeg har aldrig før vandet allerede i april måned, det er mærkeligt……..

forårsbilleder fra haven 25 april 2014 013

I skal også lige se mine pinseliljer, dem elsker jeg, de dufter så fantastisk, de burde være i enhver have…..

 

 

6 tanker om “MIT blomstrende paradis….. :-)

 1. Anette siger:

  Hejsa Margit!
  Et helt vidunderligt paradis du har dig, også i foråret, og nok kun du som kan se musene har været der for at gøre kål på det der lyder som en saftig og lækker sammensætning;-) har også overvejet vandslangen, men den får fred lidt endnu.
  Kender at når der er nogle særlige anledninger, bare lige at kunne holde det der begejstre her og nu, lidt længere, men heldigvis kan ikke alt bestemmes, når naturen råder;-)
  Ha en god aften i paradiset have:-D
  Hilsner fra Anette

  • Margit Bruun siger:

   Hej Anette igen, ved ikke rigtig med den vandslange, har været i tvivl især af hensyn til dræbersneglene. Har læst et sted at tørke slår dem ihjel, men… men…. i dag i min krukkehave, slog JEG årets første dræbersnegl ihjel og DER er der ikke vandet, såhhhh…………jeg ved ikke :-S. Hilsen fra paradiset, dog med slanger ;-). Forsat god weekend til dig 🙂

 2. Tina Pedersen fra LEBlomster siger:

  Hej Margit Skønne billeder, Blue Diamond står flot hos dig, har selv plantet den i min skærehave , godt at vide der er chance for den kommer igen. Hvor er det dog et vidunderligt syn med alle de narcisser i skovhaven. Det er jeg helt vild med. Vil du også have tulipaner der? Det kunne være flot med Purissima tulipaner. Her hos mig ser de ud til at formere sig. Det er jo skønt når mange andre forsvinder. God weekend!

  • Margit Bruun siger:

   Ja jeg skal helt klart have flere løgplanter, deriblandt tulipaner i min skovhave, den er jeg også selv vild med :-). God ide med Purissima, det tror jeg at jeg vil prøve :-). Jeg skal bare være over musene, så jeg kan beholde mine lyse tulipaner. Også god weekend til dig :-).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.