Jeg skal jo til det, bliver nødt til at indrømme det………..

Hvis jeg ikke havde min mand til at føre alle mine skøre ideer og også nogle af hans ud i livet, ja så var der ikke den have vi har i dag.

Tænker faktisk, at det er på samme måde i mange af jeres haver også ( ved godt, at nogle kvinder kan det hele selv :-), dejligt ), men for de fleste af os, tror jeg at det er manden der tager det grove. Ved også godt at der er nogle mænd der blogger, men det er jo faktisk flest kvinder der gør det. Hvad vil jeg så med det, jo husk at give din mand en kys på kinden og sige tak, for det er jo her han er The Man Behind The Women. Uden ham, ingen have, så han skal også have del i æren, når noget går godt.

9 marts foårsbilleder 097

Der er to fordele ved dette billede, dels at jeg har en dejlig mand der tager alt det grove og som elsker maskiner. Nu skal jeg nok lade være med at vise alle maskinerne ;-). Denne maskiner er både en stennedlægger, fræser og såmaskine, en dejlig maskine :-).

9 marts foårsbilleder 098

Men her er riven til at rive alt vores grus med, stenmel der skal lægges ud og store granitsten som skal placeres i haven.

24 januar lavendelbed og forårsblomster 008

Så var der også lige noget der skulle graves og støbes. Lige skal det også være 🙂

24 januar lavendelbed og forårsblomster 014

Pergolaen, ja det var et matematisk regnestykke, for at få til at stå lige både på den ene led og på den anden led, når terrænet ikke er lige.

28 maj haven 092

Når træer og hækkene skal klippes, bruges elefantsnablen til hjælp, da der er en anordning der hjælper med at løfte hækklipperen, så det ikke føles så tungt…..

Nynnes barnedåb 022

Så skal græsset da også klippes…….:-)

3 marts start dueslag 016

Så skal der støbes…….

3 marts start dueslag 015

Og blandes………

DSC_0285

Dueslaget sættes på plads….

sort bænk og nattebilleder 9 januar 2014 004

Så skal der males………

Min arbejdsmand 12 januar 005

Men tid til kaffe er der heldigvis også……..

Vi har mange andre maskiner til hjælp i haven, her vil jeg lige nævne en mortoriseret kantskærer, som er en virkelig god hjælp, så er der altid pæne kanter.

Så tak til The Man Behind The Women 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

10 tanker om “Jeg skal jo til det, bliver nødt til at indrømme det………..

 1. Anette Krogh Pedersen (Fru Pedersens have) siger:

  Ja dejlige mænd og store maskiner gør havearbejdet meget lettere 🙂 virkelig en smart maskine den første.

  • Margit Bruun siger:

   Ja jeg syntes også de er rigtige fine, du kan købe dem hos mig, hvis du skulle få lyst, den høje er ca 180 cm høj og koster 1598 kr og den anden er ca 150 cm høj og koster 1498 kr. De kan jo stå hvor som helst, vores står i siden af vejen, på vej ned til os, midt imellem lavendeler og japanske kirsebær. Har ikke vist det på bloggen endnu, men det kommer :-). De vil også være rigtige fine i blomsterbedet :-), kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Ja Jytte, det er dejligt med vores bagmænd ;-), derfor også vigtigt at sætte pris på det :-). Med hensyn til maskinparken, så håber jeg da ikke at det vil få nogen mænd til at føle at de går ned på udstyr ;-), måske kunne der snige sig en enkelt maskine ind. Lægger i billeder af vores kantskærer på, den ER guld værd :-), kh Margit

 2. Frede siger:

  Hold nu op! Sikke mange maskiner I har! Og dejligt med sådan en mand, der tager sådan fat. Min mand er ikke så involveret i havearbejdet, med mindre det er noget med en motorsav eller en rendegraver 😉 Men ingen regel uden undtagelser, for ind imellem får han en ide, som skal føres ud i livet, og så sker der ting og sager! Så her gælder det om, at få ham til at tro, at det er ham, som får ideerne …. det kaldes vist kvindelist 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.