Ca 500 har besøgt vores åben have 18 maj og 29 juni, tak til alle, fordi I gjorde det til to superhyggelige dage :-)

Det har været to helt forrygende og helt overvældende åben have dage af ca 500 besøgende, vi blev både rørt og lidt stolte da vi hørte, at der bla. var besøgende fra Sønderborg, Horsens, Vojens og mange andre steder langt herfra. Ligeledes blev vi også berørt af de mange søde kommentarer om vores paradis, nogle ville endda gerne blive på sommer ferie og havde ikke lyst til at tage hjem, en sød ung dame gav mig et kæmpeknus og sagde der var en vidunderlig oplevelse af ro og afslappet meditativ stemning i haven og en masse skønne fine opstillinger. Nogen kom igen efter den 18 maj, da de skulle se igen :-).Tak til alle de besøgende, til at I har været med til at gøre dagen til en rigtig havefestival 🙂

Nu ved jeg godt det kan være “farligt” at sige, at man er stolt over sin have og over, at arrangementet er lykkes tilfredsstillende, men jeg vover det. Og ja, jeg ved godt at der stadig er noget der skal enten laves om eller forbedres, men vil der ikke altid være det 🙂

 

Her er lige lidt billeder fra selve dagen og næste gang på bloggen vil jeg skrive om mit besøg hos blomsterkunstren Tage Andersen.

Åben have 29 juni 2014 003

Der studeres…..

Åben have 29 juni 2014 001

Hygges…….

Åben have 29 juni 2014 004

Inspiceres…..

Åben have 29 juni 2014 005

Nydes…..

Åben have 29 juni 2014 006

Dejligt med et hvil….

Åben have 29 juni 2014 014

Inspektion……

Åben have 29 juni 2014 002

Rosernes duft……

Åben have 29 juni 2014 009

Højbede……

Åben have 29 juni 2014 011

Tid til kaffe……

Åben have 29 juni 2014 012

Lidt mandehørm……

Åben have 29 juni 2014 013

Der diskuteres…..

Åben have 29 juni 2014 017

Manden til højre, sendte konen bud efter, da hun havde set vores have…..

Åben have 29 juni 2014 018

Havevandring……

Åben have 29 juni 2014 015

En stille stund………

Åben have 29 juni 2014 007

Der blev både filmet og taget billeder……

Åben have 29 juni 2014 008

Åben have 29 juni 2014 019

Et dejligt smil…..

 

15 tanker om “Ca 500 har besøgt vores åben have 18 maj og 29 juni, tak til alle, fordi I gjorde det til to superhyggelige dage :-)

 1. Lisbeth siger:

  Tillykke Margit med det store fremmøde, jeg kan godt forstå, at du er stolt og glad. Det er da også imponerende, men du har jo også en dejlig have.
  Det må være svært at nå og tale med alle, ja det kan jo nærmest ikke lade sig gøre.
  Hilsen Lisbeth

 2. susanne siger:

  Hej Margit….
  Jeg har spændt fulgt med, og var desværre forhindret begge dage…
  Holder I ikke åben andre dage i løbet af sommeren ?
  Hilsen Susanne

  • Margit Bruun siger:

   Hej Susanne, det var da ærgerlig at du var forhindret, men sådan er det nogen gange. Nej vi holder ikke åben have før til næste år igen og der skal du være velkommen, hilsen Margit

 3. Anette Krogh Pedersen (Fru Pedersens have) siger:

  Dejligt med en vellykket havefestival. Det var godt nok mange gæster. Det er så dejligt at dele sin haveglæde med andre, der opstår så mange gode havesnakke og ideer, når havefolk mødes.
  Ja vores haver bliver heldigvis aldrig færdige 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Hej Anette, ja du kender jo alt til det med åben have og vi er i læreprocessen ;-), det er rigtigt dejligt med en fælles haveglæde sammen med ligesindede. Og haven, ja det er en evig proces med nye ideer, heldigvis for det 🙂

 4. Lisbeth Nielsen siger:

  Holddaop, det var flot med så mange gæster:-) Det er godt at I har en have der kan rumme det og jeg kan godt forstå at du er rørt.
  Jeg har også svært ved at tro at man bliver færdig med sin have, det ville være trist;)) De folk der kommer til åben have kommer forhåbentlig for at inspireres og så må der gerne være plads til forbedring. Når jeg selv tager ud og ser private haver ønsker jeg ikke at se en udstilling eller føle at jeg ankommer til en attraktion hvis du forstår – jeg kan lide at det er en levende have skabt af almindelige haveglade mennesker.

 5. Morten Albek siger:

  Det var imponerende mange gæster! Dejligt når nu man gerne vil dele sin have med andre. Men der ser også indbydende ud, og vi vil gerne lægge vejen forbi næste gang, det er muligt.

 6. Anette siger:

  Hej Margit!
  Kan godt forstå du er tilfreds med din have, den ser godt ud, også med alle de mennesker, og sikke da en succes, hvor er det bare dejligt Tillykke med det!
  Hilsener fra Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.