En lille hule….. :-)

Det er altid dejligt med mange små huler i haven og jeg prøver hele tiden at finde nye steder, fordi der så hyggeligt, dels at sidde der, men så absolut også bare at gå forbi og nyde det. For dem der ikke kender haven eller ikke er her så tit, er det også dejligt at overraske med……. hov hvad var lige det 🙂

30 august 2014 en lille hule 013

Nogen gange går jeg forbi et sted rigtig mange gange, uden at der sker noget, så pludselig opstår der en ide og jeg kan ikke forstå, at jeg ikke har fået den noget før 🙂

30 august 2014 en lille hule 028

Så må jeg i gang med at “indrette”….

30 august 2014 en lille hule 026

Lidt agern……

30 august 2014 en lille hule 024

Lidt planter…….

30 august 2014 en lille hule 025

Lidt æbler………

30 august 2014 en lille hule 019

Et fuglebad  /drikkekar…….

30 august 2014 en lille hule 018

Nogle græskar……….

30 august 2014 en lille hule 022

I dette tilfælde to stole, et bord og et lille vindue i baggrunden, så har vi en ny stilleben…..

30 august 2014 en lille hule 015

En dejlig plads mellem træerne…………

 

 

 

 

10 tanker om “En lille hule….. :-)

 1. Nana Hecquet siger:

  Så har jeg oprettet en vare som jeg har reserveret til dig. Prisen er fratrukket 15%. Du finder den her:

  http://www.xn--drmmegaven-1cb.dk/reserveret-til-margit-blue-18-krus-18-tallerkener.html

  Jeg har skrevet til dig fra Drømmegavens gmail til din hotmail. Har sendt en mail igen for en times tid siden … Når du går ind og køber varen, får du automatisk en ordrebekræftelse, og når jeg sender tingene, får du en faktura. De mails bliver sendt til den adresse du skriver når du er ved min udgangskasse. Så HVIS du ikke får dem, er det fordi der er et eller andet der går galt når de to mails “taler sammen”. Du kan evt. skrive en anden mail-adresse …

  Under alle omstændigheder: Du er velkommen til at gå ind og bestille nu, og jeg sender så snart jeg har tingene, forhåbentlig onsdag, senest torsdag. God fornøjelse med det 🙂 Og tak fordi du handler hos mig!

 2. Nana Hecquet siger:

  Hej Margit.

  Jeg skriver lige her, fordi jeg er bange for at du ikke får en mail …:

  Har talt med House Doctor som sender porcelænet, så jeg har det i denne uge, forhåbentlig allerede onsdag. Så kan jeg sende samme dag. Jeg tænker at vi kan gøre det sådan at jeg opretter en vare til dig som simpelt hen består af 18 krus og 18 tallerkener med 15 % rabat. Er det ok med dig? Hvis det passer dig, kan jeg oprette varen med det samme, så du kan bestille. Så sender jeg så snart jeg har varerne. (Og trækker selvfølgelig først pengene når jeg sender!) Hvis du siger god for den fremgangsmåde, sender jeg lige en besked når jeg har oprettet varen.

  Kh Nana

  • Margit siger:

   Det er fint :-), hvor prøver du at skrive mail fra…….Bruuns Have eller fra Hotmail. Tænker nemlig på, at jeg har sat en kraftig spærring på spam, om det er det der går galt? Kh Margit

 3. Lonni Stoltenborg siger:

  Det ser da for hyggeligt ud.
  Det har du gjort rigtigt godt med masser af stemning.
  Får helt lyst til at købe sådan et lille cafe sæt til at dekorere på og omkring.
  Dejligt med inspiration.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

 4. Sussi siger:

  Det ser herligt ud – og 100 point for vinduet, der hænger der så fint og svæver og indrammer lidt af det grønne – superide.

 5. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Skønt lille sted du har lavet……………..dejligt med mange siddepladser rundt omkring i haven.
  Og spændende opstillinger du har lavet……………………elsker sådan efterårspynt.
  God søndag Knus Jette

 6. Anette siger:

  Hvor ser det hyggeligt ud! Er blot begyndt lidt forsigtigt med lidt lyng, og har samlet lidt, men her lød vist startskuddet for efterårspynten:-) Kender det også vældig godt med at en noget som har lagt lige foran næsen pludselig kommer frem, som en ny ide, elsker den slags opdagelser, og hvor de beundres:-)

 7. Nana Hecquet siger:

  Hvor er det fint! Jeg er slet ikke begyndt at efterårspynte, men jeg får lyst til at komme i gang når jeg ser dit stilleben 🙂 I morgen vil jeg gå en tur og samle agern og den slags.

  God søndag til dig, Margit!

 8. susanne siger:

  Hvor ser det hyggeligt ud…. Ja det kenderjeg alt for godt – med de pludselig opstået ideér.. og så skal det bare være..
  Jeg får dog langt flere ideér end jeg får udført, – da de ofte kræver lidt hjælp fra min mand…. Men drømmene er jo altid gode…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.