Et skønt orangeri hos min nabo og gode veninde :-)

Jeg har et købt orangeri som jeg er rigtig glad for og som også er rigtigt hyggeligt, men der bliver ligesom lidt mere sjæl i et hjemmebygget, nu vil jeg ikke misforstås, jeg er bestemt ikke utilfreds med mit :-), men min nabo Birgits orangeri er helt noget for sig selv, syntes jeg, prøv at kigge med her 🙂

Birgits orangeri 27 juli 2014 026

Vi var inviteret til spisning for nylig og som sædvanlig fik vi lækker mad og bordet var  smuk pyntet…..

Birgits orangeri 27 juli 2014 029

Der er pyntet i enhver krog…..

Birgits orangeri 27 juli 2014 028

Og der er mange finurligheder….

Birgits orangeri 27 juli 2014 010

Udsigt er der også…

Birgits orangeri 27 juli 2014 009

Birgits orangeri 27 juli 2014 014

Lækre detaljer

Birgits orangeri 27 juli 2014 011

Kæmpe passionsblomst, der gror helt vildt…..

Birgits orangeri 27 juli 2014 005

Et lille tekøkken….

Birgits orangeri 27 juli 2014 008

Masser af tomater ved hånden…

Birgits orangeri 27 juli 2014 013

Blomster i hobevis…..

Birgits orangeri 27 juli 2014 025

Det er da hyggeligt og overdådigt….

Birgits orangeri 27 juli 2014 023

Møbler der passer ind……

Birgits orangeri 27 juli 2014 021

Udenfor under den overdækkede terrasse bliver man også budt pænt velkommen af mange blomster….

Birgits orangeri 27 juli 2014 022

Birgits orangeri 27 juli 2014 018

Lige inden for døren er der dette fantastiske vandhul omkranset af husfred i mægtige mængder……

Birgits orangeri 27 juli 2014 017

Smukt dekoreret med roser…..og prøv at se også liljer i husfreden 🙂

Birgits orangeri 27 juli 2014 020

Dette sted er da et skønt orangeri og oase, hvem ville ikke gerne eje det :-). Der er i hvert fald inspiration vist man har lyst 🙂

 

23 tanker om “Et skønt orangeri hos min nabo og gode veninde :-)

 1. http://www.goldhacks.info/ siger:

  ouais, 25 % de la population française quand même…vous avez raison François, chacun finance ses projets avec son argent, d’ailleurs moi qui n’ai pas d’enfant j’arrête de financer l’école, pis aussi l’hôpital j’suis jamais malade.Merci pour votre argutie de bistro -de province je vous accorde cela-.

 2. http://www./ siger:

  Oh, this post is brilliant! Desiree is such an inspiration, and you do a beautiful homage to her. I adore those cobalt frilly pants – and look at your fabulous legs!

 3. kleinkredit 1500 euro rentner jobbörse siger:

  Hi Karen! Thanks for the compliment 😉 She has a bit of me and a bit on my husband…but a lot all her own!Hi Didi! Pasta always makes me feel warm and fuzzy 🙂 She has a "Brave" t-shirt!! And yes she kinda reminds me of her :)Hi Rosa! Thanks!Hi Ling! Thanks for the vote of confidence!Hi Mrs. Herb! I am always up for pasta! :)Hi BettyAnn! Hope you like it!Hi Midge! The days just fly past!!Hi Laura! Cream and bacon…definitely walking the sinful line 😉

 4. http://www./ siger:

  JanellI am your champion as well. I believe in you and pray God will provide whatever it is you need to make it through this week and feel good about yourself. You are precious and loved!Carol

 5. http://www.forcarowners.imahillbilly.com/ siger:

  Un ajout. Dans « Le Robert Micro » (un pavé transportable très utile quand, en déplacement, on n’a accès ni à une médiathèque, ni à internet), édition 2006, j’ai trouvé ceci :« kanak,e [kanak] adj. et n. * Relatif aux populations autochtones du Pacifique Sud (Nouvelle-Calédonie, etc.) – N. Une Kanake. – REM. On écrit aussi canaque. »

 6. http://www.littleflowerstationery.com/ siger:

  Im 13 and i have one of them real ghetto momas , iBeen dating this girl for 9 months and i want to tell my moma but idk how she will react because i cant have a boyfriend either so wheen shoild i tell her ?but im afraid of gettin a whoopn for liken my own sex . Ughhhh Juss heelp me please

 7. http://www.fashionalityemu.org/ siger:

  Richard G over on Scorpex.net/Uke is something to keep an eye on, he updates his own chorded versions of songs, some of them are very fancy, all the timethere’s about 3 songs a month that really make me wonder why I hadn’t thought to look them up before

 8. car insurance siger:

  eze scrive:- Per lo scudettoMoglianoCalvisano- Gruppo che aspira ai play-off (solo 2 posti liberi)ViadanaCavalieriRovigoPadova- Resto del mondo (l’ultimo finisce retrocesso)San DonàL’AquilaFiamme OroCrociati ParmaLazioReggio

 9. Karen siger:

  Så smukt og så helt fantastisk hyggeligt. Indrettet med hjertet. Hvor er der dog mange kreative og dygtige mennesker til. Husfredsbassinet er fantastisk.
  vh/Karen

 10. Anette siger:

  Også kom længslen efter lakseroulade, mundvandet næsten render;-) hvor er det et hyggeligt, meget inspirerende, og nede på jorden sted, er selvsagt vild med alt hvad jeg ser, det må være skønt med sådan en nabo at dele interesser med:-)

 11. Sussi siger:

  Det oser af hygge – jeg er da også meget betaget af det smukke “vandhul” – måske skal mit drivhus’ lille fladbundede zinkskål omkranset af Pletter i Luften (til evt. tørstige tudser) forsynes med en større vandskål….. eller nåhhrrr nej, så drukner tudserne vel…. ak, man kan ikke have det hele….. 🙂 🙂 ….. hm…. kan alligevel ikke slippe tanken. Jeg har en udendørs vandhane hvor man kan sætte en slange på, der går til en aftapningshane omme i hanen…….. det må kunne forskønnes…. jeg må ha’ min tænkehat på………. tak for inspirationen. 😉

  • Margit Bruun siger:

   Kære tænkehat, håber at du får styr på både udendørs vandhanen og aftapningshanen, det er altid dejligt med store tanker, der bliver sikkert plads til både tudser, pletter i luften, zinkskål eller hvad ved jeg 🙂

 12. Frede siger:

  Skønt! Fantastisk personligt og fyldt med sjæl! Sikke meget at se på og alligevel er der plads til både nytte, pryd og mennesker. Tusinde tak for kigget – meget inspirerende!

 13. Linda Hinze Pedersen siger:

  Hold da op et vidunderligt og smukt orangeri. Der ville jeg dælme også gerne komme til middag!
  Det der “vandhul” hun har, kan du fortælle mig, om det er lavet ved at murer en gl. gruekedel ind mellem stenene, eller er det mon noget helt andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.