Før og nu billeder, om udviklingen i min have…..

Det er vigtig at tage billeder undervejs i haven, som årene går, som man kan følge med i udviklingen i haven. Nogen gange kan jeg godt blive lidt overrasket over hvor stærkt det egentlig går, selv om man i planteøjeblikket sommetider syntes at det kun kan gå for langsomt…

Billedet ovenover er taget i det tidlige forår 2013 og hækken i baggrunden, hvis man kan kalde det en hæk, er en naurhæk som tidligere havde fået lov til at gro til træer. Vi savede dem ned i vinteren 2011/12, for nu ville vi have en hæk, vi var lidt spændte på om det ville lykkes.

Tulipaner 1 maj 2014 003

Prøv så lige at se her, nu har vi fået en tæt hæk, helt efter planen. Spejlbassinet er siden blevet malet og her i efteråret er der blevet sat en hvid bænk i stedet for den gamle, som man næsten ikke kan se…..

Tulipaner 1 maj 2014 013

Vi fik lavet to nye identiske bede, en på hver side af spejlbassinet……

12 maj haven 2014 064

Der blev lagt en masse løg mellem hostaerne sidste efterår…..

19 maj 2014 054

Med et godt resultat, syntes jeg…..

3 august haven 097

Strøget her i efterår, spejlbassinet træner lige til en justering……..

3 august haven 086

De to nye bede har groet helt fantastisk, selv om det først blev etableret i år, er rigtig glad for mine solhatte og græsser….

Det der så forhåbentlig skal ske til næste år er, at jeg får de 4 formgivet platantræer, som jeg er på udkig efter og som skal afløse de små bøgetræer, da de ikke giver det til bedet jeg ønsker…..

Det glæder jeg mig til 🙂

6 tanker om “Før og nu billeder, om udviklingen i min have…..

 1. http://www./ siger:

  I’ve not seen Quince & Co before, but the comments make me think I should find some! I’ve been on a big warm-collies kick lately; looked through my yarn stash last year & saw so many blues & greens & greys that I (oh so reluctantly) made myself buy some Malabrigo and Madelinetosh in orange and yellow and pinky-brown. The honey will be a nice follow-on from that!

 2. susanne siger:

  Hvor der det hyggeligt ud – glæder mig til, at jeg forhåbentlig kan være heldig at se jeres have engang……

 3. Anette siger:

  Hvor er det godt at se før og efter billeder, og det du viser her er for mig optimisme, for tingene gror jo til også selvom man ikke sådan lige kan se det;-) Og hvor er hosta og allium flotte sammen!

 4. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Hvor er der bare smukt i din have……….og sikke en hurtig udvikling.
  Er vild med billedet af de dejlige hosta og allium.
  Er også vild med før og efter billeder.
  Har selv lige siddet og ledt efter nogle billeder i mit arkiv…………….og faldt også over billeder fra nye bede fra sidste år.
  Lyder rigtig spændende med de platantræer.
  Rigtig god aften Knus Jette

 5. Fru Friis siger:

  Før og nu billeder er helt uundværlige, hvilket dine tydeligt viser. Det giver ekstra blod på tanden, når man ser hvor forholdsvis hurtigt udviklingen går. Jeg kan godt forstå du er tilfreds med udfaldet af både hæk og bede, det ser rigtig dejligt og stemningsfyldt ud. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.