Vinduer i krukkehaven…..

Jeg har haft vinduer i min krukkehave længe, men gået og ventet på at få nogle gamle altankasser, det er faktisk lidt svært, for enten koster de en bondegård eller også er de grimme. Disse altankasser er godt nok nye, men til en ok pris og jeg syntes de ser fine nok ud, nu skal de bare have lidt patina 🙂

4 sep 2014 haven 026

I baggrunden vokser tobakspibeplanten hen over et pilehegn, det gør at der faktisk altid er læ i krukkehaven og vi spiser af og til frokost her….

4 sep 2014 haven 025

Ideen til vinduerne fik jeg, fordi jeg syntes der manglede noget på muren, nu er vores hus nu engang sådan som den er, men så må man udnytte de muligheder der er og indrette sig efter det…

4 sep 2014 haven 024

Det er jo også en selv der skal sætte præg på haven, det kommer ikke af sig selv…..

4 sep 2014 haven 028

Her er kløver, sedum, pyntekål….

4 sep 2014 haven 029

Planten til højre kan jeg ikke huske navnet på, men den er vinterhårdfør lige som kløver og sedum og så syntes jeg den var så smuk…..

4 sep 2014 haven 030

Det giver noget hygge i krogen…..

4 sep 2014 haven 031

Set forfra med min fine fugl indhyllet i pletter i luften…..

4 sep 2014 haven 034

Og så uden fugl, men den er kun flyttet lige nu, for synet skyld….

4 sep 2014 haven 035

Nærbillede af resten på bordet…..

 

 

2 tanker om “Vinduer i krukkehaven…..

  1. Anette Krogh Pedersen siger:

    Sjovt, da jeg så billedet på Fb, tænkte jeg at der var en der var blevet inspireret af Tante Grøn, for hun har også 3 vinduer med altankasser under på en mur. Det ser så hyggeligt ud, fine altankasser du har fundet, og ja de er svære at finde, hvis de ikke lige skal være af plastic. Det er en skøn krog i har der i krukkehaven. Dejligt stilleben du har lavet på bordet, det hele ser så flot ud sammen.

    • Margit Bruun siger:

      Nej, jeg havde faktisk de vinduer i forvejen, så jeg overvejede også om jeg skulle lægge dem ud på bloggen, da jeg så Tante Grøns vinduer. Men tænkte heller nu end senere, ikke fordi man ikke må lade sig inspirere af hinanden, det syntes jeg er fint, men det “generer” mig faktisk lidt :-S, ved godt det er noget pjat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.