Så er jeg begyndt og samle ind til julepynt……..

Det er tid for at begynde at samle ind til julepynt, her har jeg et lille udvalg af det jeg har samlet ind nu på ferie i Frankrig…….

Inden jeg tog på ferie var jeg også begyndt hjemme i Danmark, det vil jeg vende tilbage til senere….

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 005

Pinjekogler tog jeg også en masse af med hjem sidste år, men man kan jo altid bruge lidt flere :-). De fleste af dem er ikke lige så “pæne” som dem man køber i Danmark, men jeg kan nu godt lide den patina de har fået…..

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 011

Cypresgran med kogler er rigtig flot i dekorationer og det holder rigtigt længe, så det har jeg en stor portion med hjem af…..

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 013

Og så har jeg lovet min gode nabo Birgit noget, hende der havde det dejlige orangeri som jeg beskrev i et blogindlæg, se her https://bruunshave.dk/2014/08/et-skoent-orangeri-hos-min-nabo-og-gode-veninde/

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 007

Disse granatæbler gror nogen steder vildt eller i hvert fald så offentlig at man kan tillade at plukke dem. De er ikke helt moden endnu og det bliver de heller ikke efter plukningen….

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 010

Men det betyder ikke noget, jeg kan sagtens bruge dem alligevel og så har jeg sparet en masse penge…….nu når jeg har købt en bænk 😉

2 okt 2014 julepynt fra Frankrig 002

Sluttelig vil jeg vise en skøn vinstok jeg fik gratis ude hos en vinbonde, tør ikke tænke på hvad jeg skulle give for sådan en hjemme i Danmark, hvis den overhovedet kan købes. Den kan bruges til rigtige mange ting, I får at se på et tidspunkt hvor den ender, men glad er jeg for den 🙂

6 tanker om “Så er jeg begyndt og samle ind til julepynt……..

 1. Karen siger:

  Jeg er også i fuld gang med at samle til huse. Det er tid til at samle bog, og tid til at tørre pileurt og rosenknopper. Vinstokken er fabelagtig. Faktisk kunne jeg godt se den som del af et eventyr-skovlandskab i en vinterhave.
  Kh, Karen

 2. Anette siger:

  Tillykke med din “nye” super flotte bænk! Fed vinstok, der er da ikke det den ikke kan bruges til og gøre for mange opstillinger:-) og hvor er det luksus at kunne plukke vilde granatæbler.
  Har også gået og tænkt at jeg ville vise lidt af de godter jeg har samlet, det må jeg ha gjort noget ved en af dagene!
  Fortsat god ferie:-)

 3. Lonni siger:

  Så fine og flotte ting du allerede har fået samlet. Jeg tror også at jeg snart skal igang. Glæder mig til at se hvad du får ud af vinstokken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.