Der skal være plads til humor…….

Hvem sidder der bag skærmen med klude om sin hånd, det gør såmænd Jens Vejmand…….

Nej det er ikke mit barnebarn, der står og gemmer sig i løvet……det er en dukke, min mands dukke. Ja du læste rigtigt……………

13 januar 2015 Jettestuen 062

Det er en dukke han købt og har STOR morskab af, at sætte forskellige steder og se folks reaktioner på det, da de tror den er levende :-), ja morskab kender ingen grænser, heldigvis for det, men det var faktisk slet ikke det jeg ville skrive om ( men manden min, satte dukken midt idet hele :-).

13 januar 2015 Jettestuen 085

Det skulle handle om de to stole og bordet som jeg har købt på dba og jeg syntes jeg har været heldig, da det er et skønt sæt og jeg fik det til rimelige penge….

Jettestuen 13 januar 2015 011

En anden ting jeg også har erhvervet mig er denne skønne franske krukke, den står smukt her med forårsbebuder….

Jettestuen 13 januar 2015 012

Ranunkel med vanddråber, smuk på en ellers grå dag…..

13 januar 2015 Jettestuen 060

Hvorfor har jeg nu investeret i flere ting, det har jeg jo, fordi vi fik bygget en arbejdsrelaterede bygning og den behøver jo ikke at se kedelig ud, det giver også anledning til at “lege”…..så må der lidt “nyt” til, da jeg ikke vil pelse de andre steder…..

Her står min fine krukke og bagved et vinduesparti, pyntet med en krans…….

13 januar 2015 Jettestuen 074

Nærbillede af den skønne ranunkel, man kan lige skimte et svagt rosa touch…….

13 januar 2015 Jettestuen 083

Her står også en krukke med pampasgræs, som kan tåle den danske vinter…..

13 januar 2015 Jettestuen 059

Bag det hele står min messing vase fyldt med pil, pilegrene vender på hovedet, det giver et andet udtryk….

13 januar 2015 Jettestuen 038

Så nu glæder jeg mig til i morgen, der lover de godt vejr, mon jeg så ikke skulle en smut i haven 🙂

 

15 tanker om “Der skal være plads til humor…….

 1. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Ja !!! lidt sjov i haven er da bare skønt.Og en dejlig opstilling med dit nye sæt.
  Det klæder den røde mur rigtig godt…………………og de smukke hvide ranunkler kan jeg slet ikke stå for.Her har vi også haft sne og regn i en blanding.
  Så pynten udenfor må indenfor igen………………….lidt ØV.
  Rigtig god aften Knus Jette

 2. Anette siger:

  Et lækkert og billigt møbelsæt, og dejligt din mand er involveret i pynteriet;-) har godt set de der børn stå ved veteranbilerne rundt omkring til de forskellige træf. Ved gud da de ser livagtige ud, første gang jeg så sådan en dukke var jeg klar til at samle barnet op for at trøste, og hjælpe, heldigvis var det bare en dukke:-)

  • Bruuns Have siger:

   Lean har rent faktisk også købt den til veteranbilen, indtil videre har vi haft en tiger på motorhjelmen til at passe på bilen, men nu tager vi “børnearbejde” i brug både herhjemme og når vi skal køre i veteranbil og som du siger, man bliver nemt snydt, da dukkerne er meget livagtige :-), kh Margit

 3. Karen siger:

  Sjovt med dukken. Der skal da være humor i haven også – det var der også i din julehave med julemandens badekar og tøjet på tørresnoren – og dine svømmende hvaler er også sjove 🙂 Jeg overvejer noget med en nissedør ved foden af et af træerne – så dem i Kreative ideer gruppen og smilede helt op til begge ører 🙂
  kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Jeg prøver hvor jeg kan med humor, da jeg elsker det selv. Det med nissedøren lyder spændende, ved ikke hvad det er, men så har jeg noget at glæde mig til :-), kh Margit

 4. Eva siger:

  Så sjovt 😉 – og dit stilleben er sååå fint Margit. Kunne godt tænke mig at finde så fine ting som du har fundet her på dba. Kh
  Eva

  • Bruuns Have siger:

   Tak for det :-). Jeg har bare været heldig Eva, kigger der jævnligt og når så tingene er der, slår jeg til 🙂 og tak for frøene, du skulle også gerne have fået dine, kh Margit

 5. Lisbeth siger:

  Godt med lidt humor på en grå vinterdag, dejligt hvis vi får lidt sol i morgen, vi trænger.
  Kh Lisbeth

  • Bruuns Have siger:

   Hej Lisbeth, det har lovet sol, så jeg HÅBER at det er rigtig, for det er rigtigt vi trænger. Glad for at du kan se humoren og kan lide den, det skal ikke være så kedelig det hele, kh Margit

  • Bruuns Have siger:

   Desværre fik vi ikke sol i dag som lovet, men masser af hagl, slud og torden……nå, det bliver vel forår engang, imellem tiden bruger vi lidt humor :-), kh Margit

 6. Fru Friis siger:

  Stole og bord passer da perfekt til den væg, godt køb du gjorde der!
  Tænk, jeg så slet ikke “barnet” i første omgang, havde så travlt med at studerer alt det andet…. og jeg må medgive at hun ser livagtig ud. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.