Jeg er da ligeglad……………med at de lover lidt vinter…..

Jeg trængte til fornyelse ved vores indgang efter stormen Dagmar og Egon har sat sit præg på mit julepynt, så jeg er ligeglad med at de lover lidt vinter…….det skal i hvert fald ikke ødelægge mit spirende forårshumør.

Solen skinnede så dejligt i går, men da havde jeg ikke tid, så i dag skulle det være og lyset var med i et eller andet omfang 🙂

18 januar 2015 forårssysler 007

Jeg har behov for forårsfornemmelser og skulle Kong Vinter tage over, sætter jeg de sarte planter i “skjul”…….

Her er efeu vibeæg, juleroser, hvide perlehyacinter, hvide hyacinter, hvide ranunkel og narcisser…..18 januar 2015 forårssysler 058

Jeg elsker mine zinkkasser, de kan bruges på så mange måder, her står en gammel fransk teglsten foran, i zinkkassen er der efeu, bark, julerose og en tulipan der er forkobberet, der kun stå så meget andet, kig i dine gemmer og brug hvad du har lyst til…..

18 januar 2015 forårssysler 029

Her kan man se tulipanen lige foran en frostskadet krukke, som er med til at give liv i billedet……

18 januar 2015 forårssysler 024

På bordet står der også et par zinkkasser med et fuglebur, hvor der er en gren dekoreret med et &, krukker med narcisser, efeu og patinerede krukker…..foran de hvide hyacinter i en betonkrukke og pyntet med lidt mos……

18 januar 2015 forårssysler 023

Ved siden af står der en grøn vinbowle med birkegrene, en skøn lille hest, hvid ranunkel i en patineret krukke, to gamle kageforme, til venstre en betonkrukke med hvide perlehyacinter og bagved en stor jernkrukke med de underskønne vibeæg……

18 januar 2015 forårssysler 020

Vibeæggene holder rigtigt længe og skal ud i haven efter blomstring, de er helt fantastiske med deres ternede mønster i flere farver…..

18 januar 2015 forårssysler 018

De virker næsten helt stoflige og står utrolige elegante både her og ude i bedene, dem kan man ikke få for mange af……..

18 januar 2015 forårssysler 053

Nu kan jeg nyde det hver gang, jeg går ud og ind af huset……

18 januar 2015 forårssysler 017

Og det byder så dejligt velkommen til alle og sætter tanker hen på det kommende forår, som vi alle elsker……

 

 

11 tanker om “Jeg er da ligeglad……………med at de lover lidt vinter…..

 1. Karen siger:

  Det ser dejligt ud – som altid super inspirerende. Vibeæg er den fineste løgplante, jeg kender. Jeg er spændt på, om mine gule vibeæg med brune kanter kommer op – løgene blev lagt lidt sent – men man kan da håbe. Den franske teglsten er skøn. Du er så god til at være tingfinder 🙂
  kh, Karen

 2. Nana Hecquet siger:

  Vi vil da hellere have forår end vinter! Jeg bakker 100 % op om din forårspyntning 🙂 Og så krydser jeg fingre for at den lovede kulde ikke bliver til ret meget!

  Margit, vi har skrevet lidt sammen (ovre på min blog) om nogle nye tæpper i Drømmegaven, men jeg er altså kommet til at love dem for tidligt … Tæpperne fra Ib Laursen kommer først om 3-4 uger. Jeg har fået nogle fra Rice, men dem har du måske set …?

  God ny uge til dig! – Gerne uden sne og kulde 🙂

  Kh Nana

 3. Anette siger:

  Hej Margit!
  Hvor ser det godt ud dit forår, og vibeæg, er guf! Men er nu ikke ligeglad, så jeg venter lidt endnu, om end det frister, så må det friste indendøre:-) men der planlægges gør der:-)

 4. Frede siger:

  Hvor er det fint – spændende og vårligt! Jeg håber på lidt vinter, ellers kan det ikke rigtig blive sådan rigtigt forår! Og hellere sne og frost end regn og rusk – men selvfølgelig alt med måde!

  • Bruuns Have siger:

   Tak skal du have Frede, ja heller sne og frost end regn og rusk, men det bestemmer vi desværre ikke. Men lad os så tage det her og nu og lad det så blive forår bagefter ;-), kh Margit

 5. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Skønne -skønne billeder du viser……………….forårsblomster er slet ikke til at undvære.Og du har da købt godt ind.
  Er vild med de smukke vibeæg………………og har dem også i haven.
  Men er også lidt misundelig på dine metalkasser……………de er bare skønne.
  Ja !!! vejret har bare været SÅ smukt her i weekenden.Og det blev da også til en tur i skoven………………..som jeg viser i mit nye indlæg.
  Lad os ikke håbe at det lovede vejr bliver så slemt.
  For jeg synes at når jeg lige har pyntet min bænk udenfor……………..så regner og blæser og regner det.
  Og så ser bænken hurtigt trist ud…………………håber du har lidt overdækning til din fine opstilling.Rigtig god aften Knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Kære Jette, jeg tager det som det kommer, bliver vejret dårligt, tager jeg det ind, så kan det stå og hygge sig der. Ja vibeæggene er skønne og jeg tillader mig at fråse lidt, da løgene ender i haven og vender tilbage igen og igen :-). Kommer du og besøger mig en gang, så må vi forhandle lidt om de metalkasser, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.