Lidt skumringsbilleder, duer og sol….

Her er lidt billeder fra den smukkeste skumringstid den anden dag, vores duer befinder sig godt og de fodres hårdt sammen med småfuglene, jeg lægger 3 kg foder ud til dem hver dag, så her er liv og glade dage, af alt slags fugle……

27 januar 2015 Krukkehaven 042

Som I kan se her, så er fodrebrættet tomt hen mod aftenen, det er Palle alene i verden der sidder her, den sidste højstjert, resten er tumlinger, som flyver langt mere fikst og rapt, så duehøgen ikke har en chance……

Palle bor forsat på anden etage til venstre, nu med en lille kæreste….

27 januar 2015 Krukkehaven 043

Duerne er blevet meget tamme og jeg kan gå rigtig tæt på, tænker at jeg snart kan håndfodre dem …..

18 januar 2015 forårssysler 047

De nyder at sidde det højeste sted og kigge ud over verden, her i det skønneste solskin forleden……

27 januar 2015 Krukkehaven 035

Jeg vil slutte af med dette billede, for at vise dels skumringen, men også hækken som står med de fleste blade på om vinteren, bagved den det høje græs, alt sammen noget som gør at haven ikke ser helt så bar ud om vinteren, det kan jeg kun varmt anbefale.

Vi har klippet ned og lagt jordforbedring ud, så langt så godt….

 

8 tanker om “Lidt skumringsbilleder, duer og sol….

 1. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg ser billeder af tumlingerne <3 Det føles jo godt, at ens "stiklinger" har det superfint, og spreder glæde og skønhed omkring sig. Inden længe skal de nok blive så tamme og tillidsfulde, at du kan håndfodre dem. John som er fodermester her hos os, kan lave stur stur nummer med duerne. De sidder på hans hovede, skuldrer og arme, når han fodrer dem. Og sover han for længe, flyver de ned på trappen foran døren og sidder og venter på ham. Nogle gange sidder de og kigger ind af vinduet efter ham. Ja, det lyder lidt vanvittigt, men det er ikke desto mindre sandt. Det største stur stur nummer, er når han går morgen tur med hunden og duerne så går efter. Det er noget af et syn, når Molly og John går morgentissetur med 30 vraltende duer efter sig.

  De er faktisk helt utroligt nysgerrige, så du vil sikkert sommetider føle dig nedstirret, når du arbejder i haven:o)

  Håber at Palles smukke hale DNA vil leve videre, når kæresten og han skal til at stifte familie.

  Jeg er spændt på, hvornår du kan berette om det første kuld unger.

  Ja, den blå time er magisk. Den er helt vidunderlig på denne tid af året, og man burde jo egentlig give sig tid til at "holde skumring". Jeg er ved at komme alvorligt i blomsterunderskud og mit graveinstinkt begynder også at røre på sig. Men sneen og rimfrosten her til morgen er så smuk, – og det gør ventetiden meget nemmere.

  Knus fra Klisterkanalen

  • Bruuns Have siger:

   Ha ha ha, kære Tante Grøn, jeg kan lige se billederne af John, Molly og 30 vraltende duer, hvilket skønt syn :-D. Det ville være sjovt om det samme kunne ske her, i så fald får du historien ;-). Palles kæreste ruger i hvert fald, så må vi se :-). Forstår dig fuldt ud med dit blomsterunderskud og graveinstinkt, det er derfor jeg “snyder” lidt med købte blomster, så lader jeg mig narre, helt frivilligt :-), Kh og knus Margit

 2. Karen siger:

  Skumringslyset er fortryllende. Der er et øjeblik, hvor lyset ligesom bliver klarere end klart – lige før, det mørkner. Og er der sne, er det virkelig den ‘blå time’ – et fortryllet øjeblik.

  Hvor er duerne fine. Det bliver sjovt, når du kommer så langt med dem, at de kan håndfodres. Vi elsker jo nærkontakt med alle de kære kræ, vi omgiver os med 🙂
  kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Kære Karen, ingen bondegård uden dyr, det vil være for mærkeligt for mig :-). Skumringsbillederne er dejlige og er endnu en dimission til alt det skønne vi oplever i livet og haven :-), kh Margit

 3. Lisbeth siger:

  Hej Margit
  Smukt skumringsbillede. Det er da noget af en post med 3 kg. foder om dagen. Søde er de.
  Kh Lisbeth

 4. Nana Hecquet siger:

  Skønne billeder, og kønne duer! Når Palle har fået en kæreste, betyder det mon så at der kommer små blandede duer ud af det? Ja, jeg ved ikke noget om dueracer, kan du nok høre …
  Kh Nana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.