Ønsker er der nok af, når man har besøgt Formland…

I weekenden var der forårsudstilling på Formland og der var mange fristelser og ønsker, selv om Formland ikke er hvad det har været. Så kan man heldigvis nogen steder stadig blive fristet. Billederne er taget med min mobiltelefon, så de er ikke helt klare i billedet, men det går nok 😉DSC_0555 B-Green by Callapor, www.callapor.dk/, er så absolut en af mine favoritter, de har det helt fantastiske rå og samtidig feminin stil og for dem der følger min blog, kan I nok se, at det helt efter mit hjerte. Jeg elsker deres stil og opsætninger, det bliver jeg rigtig inspireret af. De er nogle rigtige søde mennesker med begge ben på jorden, både på messen og på deres arbejdsplads…. DSC_0556

En anden stand på messen er http://www.papegoje-import.dk/, de har også nogle fantastiske krukker, bla denne jernkrukke, som findes i både større og mindre størrelser, samt i en grønirret variation. Her står den med en kæmpe Madonna figur…………

DSC_0557

Her står så den store krukke og som man kan fornemme størrelsen af ved siden af kurvestolene. Bemærk også de store tykke birkegrene der står i krukken sammen med pletter i luften, det er da både nemt og kønt. Det kan stå både ude og inde…….

DSC_0558

De havde også lige en påske kreation, som du nem kan lave selv, jeg syntes at den var rigtig sød….

I baggrunden kan I se de store grønne jernkrukker…..suk  hvor smukt……

DSC_0559

Der er sat nogle ret tykke grene på kryds og tværs, nedenunder er der bundet snor stramt omkring. Når det er lavet, så bygger man bare videre på reden, ved at sætte forskellige grene i forskellige tykkelser på kryds og tværs, indtil man syntes at reden er passende. Pynt derefter med hvad du har, her fjer, vagtelæg og alm æg…….

DSC_0551

Disse skønne rustne høje plantekasser og kugler i rust, syntes jeg er helt fantastisk, de må godt bo i min have ( drøm/ønsker ). De er fra Danas Have, www.danas-have.dk….

DSC_0553

Her kan I se dem fra den anden side, de stativer der står lige foran, er til fuglefoder………

DSC_0560

Vil slutte af med en sjov detalje…………..

DSC_0561

Her i nærbillede……

Alt sammen til inspiration, så hvis du har lysten, så go for it 🙂

11 tanker om “Ønsker er der nok af, når man har besøgt Formland…

 1. susanne siger:

  Ja jeg er også kommet der i mange år – giver dig så absolut ret, det er ikke hvad det har været….
  Men lidt fristelser er der jo altid

  • Bruuns Have siger:

   Kære Susanne, ja jeg føler, at vi bor mere og mere i udkantsdanmark, jeg har ikke lyst til at være negativ, men netop lige her, er det et af stederne hvor jeg bliver lidt stram i betrækket ( de andre steder skal jeg nok lade være med at komme ind på ;-). Som sagt så var der da lidt fristelser, men det er lige før at vi skal arrangere en fælles tur til Hamburg eller Stockholm, så vi kan få vores “behov” dækket :-), kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Sikke da et slaraffenland du har besøgt.Der kunne jeg da godt nok have købt mig fattig.
  Er vild med alle de rå kasser………………men de store krukker er bare SÅ flotte.
  Og du kan tro jeg blev inspireret af alle de flotte ting.
  Rigtig god dag i der jyske knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Kære Jette, det er også mega svært at styre sig, men netop de store krukker blev jeg helt forelsket i og bestilte et par stykker. B-Green har nogle fantastiske rå kasser, franske skodder og også krukker, er også glad for at du bliver inspireret, så nu må du i gang med at lege :-), kh Margit

 3. Anette siger:

  Hej Margit!
  Super fede og lækre fristelser du viser, og gode kreationer, som også inspirerer mig!
  Hilsner fra Anette

  PS jeres loge ser godt ud, er det ikke nyt her jeres side?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.