Byggeprojektet skrider roligt fremad….

Byggeprojektet kører efter planen, i dag er bla dette bord kommet ind i rummet. Det kan godt virke lidt mærkeligt at sætte et bord ind, når rummet ikke er færdigt, men det har sin forklaring…

17 februar 2015 stilleben og galleri 001

Stolpen som skal understøtte et spær, skal stå i bordet, så derfor måtte bordet jo ind allerede nu og derefter gøres færdig….

17 februar 2015 stilleben og galleri 003

Stativet til bordet har jeg fået den lokale smed til at lave efter mine ønsker, det skulle nemlig passe til de gamle træplader som jeg har købt. Det hele ender ud i et meget rustikt bord, lige efter mit hoved :-).

17 februar 2015 stilleben og galleri 007

Der skal 5 plader på, de er 0,75 cm lange og 125 cm brede, så hele bordet bliver 3,75 m langt….

Pladerne stammer fra tidligere dambrug, de blev brugt som skodder til de forskellige vandløb/bassiner og jeg har kun givet 100 kr stykket……

17 februar 2015 stilleben og galleri 006

Loftet er nu klar til at få loft og lys op…..

Forsættelse følger ;-)…..

 

7 tanker om “Byggeprojektet skrider roligt fremad….

  1. Frede siger:

    Ikke om jeg kan regne ud, hvad du har gang i. Butikken aflivede du jo ret hurtigt, det var ellers mit bud. Cafe – madpakkerum eller undervisningslokale??? Men jeg kan ved den søde grød ikke regne ud, hvad hullet i loftet er til ved nogen af forslagene… Jeg venter i spænding!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.