Kastanjehegn….

Kastanjehegn giver haven et helt ekstra oplevelse, det er romantisk og dog samtidig råt. Vi har sat kastanjehegn to steder, det første ved selve indkørslen, her skal der plantes Constance Spry, en skøn skøn rose der kun blomster en gang, det skal den være tilgivet, da den er en stor overdådighed :-).

17 februar 2015 stilleben og galleri 009

Som fodpose skal der plantes løvefod og staudesalvie, et rigtig farveorgie……

17 februar 2015 stilleben og galleri 013

Lige nu vælter det op med lyslilla krokus…..

Skal nok sætte billeder ind af dem, når de er i fuld flor…..

17 februar 2015 stilleben og galleri 015

Et andet sted er nede i haven ved huset, her er der lavet en lille hule, omgivet af kastanjehegn. Roserne ‘Ghislaine de Féligonde, er plantet sammen med hvide staudelatyrus, så det glæder jeg mig til at se til sommer.

17 februar 2015 stilleben og galleri 014

Nu skal jeg bare have fundet den rigtige bænk til hulen :-). Alle de små blomsterpinde viser hvor jeg kan plante mine hosta, som jeg har bestilt hos Enemærkets-hostahave, her er lagt ca 300 løg, så jeg vil nødig grave ned i løgene……

17 februar 2015 stilleben og galleri 017

Det lille træ med sækken over hovedet er en stjernemagnolie, som skal hæve sig over bedet. De hosta der kommer til at stå i bedet er ikke de gængse typer, jeg har valgt nogen som man måske ikke ser så tit….

 

 

8 tanker om “Kastanjehegn….

 1. Jette Nielsen siger:

  Hej margit.Jeg er da rigtig spændt på at se når det hele vokser op af det skønne kastanje hegn.
  Constance Spry købte jeg også i efteråret……………….den står i et stort rust stativ i mit nye bed.
  Og i din “hule” bliver det helt vidunderligt når du får plantet alle dine hosta…………….som er en af mine ynglings planter.Og når så alle dine løg viser sig…………ja så bliver det ikke smukkere.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

 2. Anette siger:

  Hej Margit!
  Stadig rigtig spændende med dit nye rum, glæder mig til du afsløre;-) og fedt bord!
  Det bliver da helt fantastisk op af kastanjehegnet som jeg også er ret begejstret for, det giver sådan en dejlig simpel, naturlig og romantisk stemning.
  Og jeg hapser ideen med blomsterpindende.
  God dag hilsner fra Anette

 3. Eva siger:

  Er så vild med kastanjehegn siden jeg så dem hos Tante Grøn. Det er utroligt romantisk. Glæder mig til at se dine roser. Det blir fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.