Nu er det mig….evige unge forglemmigej…..

Se mig, se mig….nu er det mig…..evige unge forglemmigej, sådan vil vi måske gerne have det, være unge, smukke, veldrejet, uskyldige, vores evige råb efter “for-glem-mig-ej”. Men i flok er vi nu endnu kønnere og stærkere syntes jeg, at skue ud over det bølgende blå hav, får man lyst til at synge denne sang af Pia Rauf

Jeg vil male dagen blå

med en solskinsstribe på

vælge lyset frem for skyggen

gi’ mig selvet puf i ryggen

tro på alting, selv på lykken

jeg vil male dagen blå.

Nærbilleder 23 maj 2014 171

Smuk, smukkere, smukkest :-).

Mit bidrag til x-faktor hos Anne fra Moseplassen, http://moseplassen.com/.

Nærbilleder 23 maj 2014 176

Alle de blomster, bare fordi jeg havde en lille krukke til at stå med forglemmigej, de har smidt frø, livets frø…

Tulipaner 1 maj 2014 008

De gror under bænken, foran bænken, ved siden af bænken og bag ved bænken. Ps Spejlbassinet er blevet malet sort indvendigt siden billedet blev taget, så det får sin rigtige virkning :-).

Tulipaner 1 maj 2014 010

Smukt ser det ud :-).

Tulipaner 1 maj 2014 011

Og i år har det bølgende hav af forglemmigej bredt sig i al stilhed og den er tilgivet og budt velkommen 🙂

 

26 tanker om “Nu er det mig….evige unge forglemmigej…..

  1. Pingback: Vinneren av X-faktor ble! | Moseplassen

  2. Pingback: X-faktor finalen. Stem frem dine favoritter! | Moseplassen

  3. Karen siger:

    Den tænkte jeg også på – men mine billeder var for ringe 🙂 Forglemmigej er en yndig lille en. Vi har den mange steder, hvor den bare er kommet helt af sig selv. Nede ved bækken vokser engforglemmigej, og i marken er der en anden lillebitte vild variant. Nu mangler vi bare sort og grøn samlet i et, ser det ud til, næste gang. Jeg har en plan – eller to – eller tre 🙂

    kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.