Tænk hvis Dronningen skulle komme forbi…..jeg er så klar…

Tænk hvis Dronningen skulle komme forbi, på hendes fødselsesdag på torsdag, i kareten…….ja så er jeg SÅ klar…..

14 april 2015 blomster i orangeriet 031

Orangeriet er vasket……

14 april 2015 blomster i orangeriet 019

Gardinerne er vasket…..

14 april 2015 blomster i orangeriet 029

Fliserne er fejet og vasket……

14 april 2015 blomster i orangeriet 012

Min hat er klar……

14 april 2015 blomster i orangeriet 020

Jeg har pyntet med blomster….

14 april 2015 blomster i orangeriet 032

Løverne er vagterne…..

14 april 2015 blomster i orangeriet 017

Håber på lidt sol……

14 april 2015 blomster i orangeriet 024

Mangler bare lige at bage en kage……

14 april 2015 blomster i orangeriet 026

Så Kære Dronning Margrethe, jeg venter spændt 🙂

6 tanker om “Tænk hvis Dronningen skulle komme forbi…..jeg er så klar…

 1. Karen siger:

  Åh Margit. Hvor er jeg misundelig – men jeg håber, dronningen smutter forbi hos dig og helt glemmer at komme ud til os, for hvor er jeg IKKE klar. Efter ferien har jeg bare gået på arbejde og arbejde og arbejde – der er altid straf for at tage et par fridage. Drivhuset er grønt af alger og pletvis hvidt, fordi stærene er kommet, skvalderkålen vokser som besat, der skal kalkes, og muldvarpene har brugt ferien på at lave sig et muldvarpeparadis i den anden have også. Jeg håber og tror på, at helligdagene i maj kan råde bod på alle misererne – og SÅ kan dronningen tage fra dig og ned til mig 🙂
  kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Ved du hvad Karen, jeg er heller ikke klar, men lige på denne plet der er jeg klar, ingen kan jo se ved siden af kameraet ;-). Men jeg bliver klar, på et eller andet tidspunkt :-). Og jeg siger lige til Dronningen at du også venter………..;-), kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Skønt indlæg…………….og med dejlige billeder af alle de smukke hvide blomster.Som jo er min ynglingsfarve i haven.
  Du kan bare det med at lave flotte opstillinger.Sjovt du viser din hat………………for vi skal besøge vores venner i morgen, og de har bedt os om at tage hat på.
  Rigtig god dag i det jyske knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Jeg holder også af de hvide blomster, som lyser dejligt op og de hjælper da også på en grå dag :-). Håber du sætter din hat som du vil til dit besøg i dag ;-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.