Se en skøn skøn vild buket jeg har fået, lige efter mit hjerte…..til min åben have dag :-).

Prøv lige at se her, en ualmindelig smuk smuk vild buket, som jeg har fået af Anette med bloggen http://anettesflora.blogspot.dk/.

Åben have juni 2015 018

Anette var på besøg i min have og det er som altid dejligt, ud over alle I andre skønne havegæster, at møde nogle af dem man blogger med.

Åben have juni 2015 025

Jeg har været så heldig denne weekend at få besøg af yderligere 3 bloggere, nemlig Carina Bruun fra bloggen http://www.carinabruun.dk/, som har skrevet et anderledes indlæg om min have, hvor hun har delt billederne op i rum, rumdeler, naturlig plantelook, buskbomkugler og om mere liv i haven. Carina havde sin dejlig familie med og ungerne fik lige en tur med sæbebobler, som de syntes der var sjovt. Tak for det Carina, familien ses her :-).

Åben have juni 2015 015

 

En anden blogger som også besøgte mig for anden gang i år var Jeannett med bloggen http://avlebavle.blogspot.dk/. Jeannett har også taget nogle fine billeder, men hendes primær interesse i denne omgang, var vores stenmelstier og hvordan de var afgrænset til det omliggende areal, da de påtænker at lave sådanne stier, held og lykke med det Jeannett :-).

Åben have juni 2015 004

Den sidste blogger der besøgte os var Lone http://ilonesfodspor.blogspot.dk/. Lone har lagt nogle stemningsbilleder ind fra min have, tak for det Lone :-).

Åben have juni 2015 002

Jeg vil forsætte med lidt stemningsbilleder, lørdag havde vi et hold gæster der gerne ville spise frokost i orangeriet og søndag et hold som gere ville sidde i krukkehaven og nyde deres mad ( dem på billedet ), det fik de selvfølgelig lov til og jeg tror at de nød det :-).

Åben have juni 2015 012

Vejret var vi heldige med heldigvis, det gjorde at mange sad forskellige steder i haven og drak deres kaffe….

Åben have juni 2015 011

Her to søde ældre damer…..

Åben have juni 2015 010

Der blev også studeret…..

Åben have juni 2015 008

Gået en tur……

Åben have juni 2015 006

Mit barnebarn kom forbi og hun er i blomsterlære :-).

Åben have juni 2015 007

Og det første man skal lære, er at dufte til blomsterne og sige ahhh…..så det gør hun så også med blade ;-).

Åben have juni 2015 035

Her er to skønne damer, som jeg kom i snak med om både have og det at male, det var hyggeligt…..

Åben have juni 2015 036

Mine gamle skraldespande, hvor hornviolerne er ved at falde ud over kanten………

Åben have juni 2015 037

Der hygges oppe ved spejlbassinet…..

Åben have juni 2015 039

Billeder af lavendler omkranset af limegule planter, ved siden af mine hosta, som er blevet kæmpestore…..

Åben have juni 2015 041

Mine blå forglemmigej er ved at takke af og de står nu med et sølvgråt skær, som også har sin charme. De skal have lpv til at stå og kaste frø af sig……

Åben have juni 2015 042

Jeg har nogle gule valmuer mellem mine hvide rhododendron og hosta….

Åben have juni 2015 043

Nogle gamle gule oliekasser lyser op i det grønne løv, geranium til venstre og regnfang til højte……

Åben have juni 2015 046

Bordet i krukkehaven uden gæster…..

Åben have juni 2015 049

Med dekoration af allium og kalkved……

Åben have juni 2015 051

Solens flimmerlys er altid skøn i haven og til billeder……….

Åben have juni 2015 050

Sidst, men ikke mindst, underskønne sorte hornviol, som vakte opsigt hos en del……

Tak til alle jer der har besøgt os til vores åben have arrangementer, det har været rigtigt hyggeligt og vi glæder os til næste år, MEN inden jeg nu helt slutter, så husk lige vores julehave 14 og 15 november :-).

 

 

10 tanker om “Se en skøn skøn vild buket jeg har fået, lige efter mit hjerte…..til min åben have dag :-).

 1. Lonni Stoltenborg siger:

  Noget af det gode ved din have er jo netop alle de fine siddepladser der findes. Kan godt forstå at gæsterne hyggede sig der. Når du skriver og viser billeder fra din åben have, tænker jeg tilbage på den som meget inspirerende og utrolig flot, og vi nød også en tur rundt i haven. Det var en dejlig dag og det er jeg sikker på dine gæster denne gang også har haft.
  God aften til dig kære Margit.
  Klem Lonni

 2. Lisbeth Nielsen siger:

  Det er en superskøn buket som Anette har bundet til dig, en rigtig midsommerbuket som minder om grøftekanten når danmark er allersmukkest:-)
  Herligt med mange besøgende, nu hvor din have er gjort klar til det og der ser så hyggeligt ud. Og så er det hyggeligt at de kan sidde og nyde kaffe og madpakke.

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lisbeth, det var en skøn vild dejlig buket jeg fik, jeg skal helt klart have flere af de blomster i min vilde have, så jeg kan lave sådanne buketter :-). Det var rigtig dejligt med alle de besøgende i haven og få en god snak om haven :-), kh Margit

 3. Jette Nielsen siger:

  Kære margit.Skønne billeder fra din åben have………………………og kan jo se at dine gæster hyggede sig rundt omkring.Vidunderlig buket Anette havde lavet til dig.
  Næste år MÅ jeg altså komme og se din have.
  Synes det er en travl tid lige nu i haven…………………alting er bare groet så meget.
  Så en kærlig hånd i bedene bliver det til lige nu.
  Rigtig god aften knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Jette, der kommer nok et hul en gang i fremtiden og du vil være meget velkommen. Ja der er meget at lave i haven og det skal jo også passes, nyd du den i ro og fred :-), kh Margit

 4. Karen siger:

  Næste år må jeg forbi din sommerhave. Det er en svær tid for en Bed & Breakfast mutter at smutte væk, men næste år skal det kunne lade sig gøre! Jeg vil prøve dit grentrick på nogle af de sorte plasticspande, der rummer mine georginer i år.
  Kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Kære Karen, det ved jeg :-). Håber at du har fuld hus her i sommermånederne og dig skal jeg jo også besøge, det glæder jeg mig til. Glæder mig til at se dine udsmykkede krukker :-), kh Margit

 5. Anette siger:

  Hej Margit!
  1000 tak for sidst, det var dejligt at hilse på jer, og opleve jeres sted:-) Har i dag lavet et indlæg med det med noget af det jeg oplevede.
  En fornøjelse at give en buket der bliver modtaget på den måde, det bliver man altså glad af:-)
  Kærlig hilsen Anette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anette, selv tak, er helt overvældende over dit indlæg, som jeg sagde til dig, når man går i det, så kan man sommetider komme i tvivl om det er godt nok, tak skal du have. Det er også dejligt at igen se billeder fra en anderledes vinkel end jeg selv tager dem, med en del af billederne, men du er også en dygtig fotograf :-). Jeg glæder mig til at besøge dig :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.