En gratis kommode og tid til sommerkranse

Jeg elsker at lave kranse, men har ikke haft tid, da haven og andre ting har krævet min opmærksomhed, men nu er der lidt ro på i haven og så skal der leges……

P8030398

Kommoden her har jeg fået gratis, den skulle bare repareres lidt, så den fik nogle skruer hist og pist af min mand, så så den fin ud igen. Dejligt med nogle skuffer, så jeg kan sortere nogle ting……

P8030408

Når lodden løvefod nu alligevel skal klippes ned, kan jeg lige så godt bruge det til noget fornuftigt og den har jo så skøn en grøn farve, som selvfølgelig vil falme lidt med tiden…..

P8030413

Lodden løvefod kan også kombineres med rejnfan……..

P8030407

Ligeledes er rejnfan også gode til kranse og de holder også næsten farven, jeg har nogen fra sidste år og ja, de er ikke så kønne mere, men de har da holdt et år…..

P8030416

Tæt på er der et fantastisk mønster………

P8030395

Her er kranse i lag, lige som lagkage………

P8030410

Opsatser til kranse er smukke, syntes jeg og de her er købt billigt hos Von Otto i Randers, http://www.vonotto.dk/  , denne butik er så absolut et besøg hver. De har meget i retro, antik og design……..

P8030411

Fadet her i midten er plantet til med husfred og bagved står viben og kigger på……….

P8030402

Den lille blomster vase er også fra Von Otto…..

P8030400

Så det hele er blevet som jeg ønskede det :-).

11 tanker om “En gratis kommode og tid til sommerkranse

 1. Pingback: Grøftekanternes blomstrende overflod | Dalsgaard i Skivholme

 2. Jeannett Fruergaard siger:

  Dine kranse er virkelig fine, god ide med både Rejnfan og Lodden løvefod, jeg får virkelig lyst til at prøve at gøre det selv, er de bunden på halm kranse. Dine billeder er virkelig også skønne, dejlige farver du har sat sammen, jeg har gemt det nederste billed på Pinterest under efterår, det er så inspirerende det hele, både farverne, opstillingen og de fine kranse du har lavet.

  • Bruuns Have siger:

   Kære Jeannett, tak skal du have, lodden løvefod er lavet på kranse, resten er lavet af tråd som jeg laver en cirkel af og binder på. Det er sjovt, nogen gange bliver jeg overrasket over hvad der fænger her på blokken og facebook, det er ikke altid det jeg tror, men lige det her har åbenbart ramt et eller andet, men det gør mig da glad :-). Det vil jeg gå ind og se på pinterest :-), kh Margit

 3. Frede siger:

  Jeg har også bundet kranse af lodden løvefod i år – de er megaflotte og tørrer smukt ind, hvis de hænger tørt. Men jeg har ikke prøvet med rejnfan, men nu har jeg spottet nogen, så måske får jeg det prøvet af i weekenden? Dine kranse er i al fald smukke – og det ser utrolig godt ud med mange af slagsen på din flotte kommode!

  • Bruuns Have siger:

   Tak Frede, ja det er rigtigt at de tørrer fint ind, det gør rejnfan også, så du kan godt glæde dig :-). Jeg kan rigtig godt lide mine kranselagkager, det giver et eller andet :-), kh Margit

 4. ingeborg Lillelund siger:

  Go idé med sommerkranse. Om efteråret plejer jeg at lave kranse af de stedsegrønne buske, men det var inspirerende at se dine fine kranse og din skønne kommode.
  kh. Ingeborg, Sørvad

 5. Karen siger:

  Jeg kan godt huske dine kranse fra sidste år. De står også på min ønskeliste over ting, jeg gerne vil lave, når der er et ledigt øjeblik. For tiden skanner jeg grøftekanterne – hvor er der meget. De små harefod har jeg også kig på til kranse, men… de vokser kun der, hvor jorden er sandet og mager, og det vil sige ved vejene, hvor man ikke må holde. Måske kan man fingere et motorstop?? Og frøstandene fra vild gulerod, der folder sig op om sig selv, ligner også en mulighed for noget dekorativ pynt. Von Otto ser spændende ud! kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Harefod, dem kender jeg vist ikke, ihvertfald ikke af navn, vild gulerod er skøn og kan bruges til meget :-). Kan lige se dig med rumpen i vejret og lege fingeret motorstop, lyder som en god ide ;-). Pas på Karen, Von Otto er et “farligt” sted ;-), kh Margit

 6. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Flot møbel du har fået………..det passer jo lige ind til alt det man gerne vil have opbevaret.Og som udstillingssted er det bare perfekt.
  Flotte kranse……………………rigtig god ide at bruge alt afklippet fra lodden løvefod.
  Det ser bare godt ud.De små rejnfan kender jeg slet ikke.
  Får helt lyst til også at lave kranse…………….men har lige lidt malerarbejde der står først på listen.
  Rigtig god solskinsdag knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Jette kender du, det er dem der gror i grøftekanten og er ret øje :-). Du når at få lavet kranse på et tidspunkt er jeg sikker på og tak for din solskinsdag, den skinner endnu, endelig, dejligt, skønt, befriende……. :-):-):-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.