Efterårskrans og lidt fransk pynt…..

Jeg har i år på vores sommerferie i Frankrig, fået lidt med mig hjem og hvor skal det så stå, selvfølgelig ved indgangen, så jeg ser det hver dag, senere rykker det nok andre steder hen……..

P9200122

Solstrålen her kunne jeg ikke stå for, så evig glad, trods vores skiftende vejr, den fik jeg for 2 euro :-).

P9200123

Disse to låg i terracotta fik jeg for 15 euro og fik at vide at de har været brugt som låg til maden, til at holde maden varm og som beskyttelse….

P9200121

Tinæsken kostede hele 2 euro og kan bruges til utallige ting, lige nu med hortensia…..

P9200100

Denne smukke opsats med valnødder er faktisk ikke ordentligt fotograferet, da den har det fineste blondekant helevejen rundt, 5 euro……

Resten viser jeg en anden dag, da det ikke er kommet på plads endnu…….

P9200105

Så er der en krans der pryder spejlet…….

P9200107

Den består af rønnebær, hortensia, frøstande fra ahorn og små grønne æbler……..

P9200108

I kransen har jeg brugt svampe i forskellige størrelser, æbler og svampene er med til at skabe noget ro….

P9200119

Den kan godt tåle lidt nærbilleder, her af svampe…..

P9200115

Ahornfrøstande……

P9200110

Æbler, rønnebær og hortensia…..

P9200097

Hvem gemmer sig bag lågen, tjahhh…..god aften :-).

 

 

 

 

9 tanker om “Efterårskrans og lidt fransk pynt…..

 1. Sussi siger:

  Dejlige ting du havde med hjem, isår de der låg, de er meget flotte. …. og kransen, mums, den er fin – det er et smukt indgangsparti du har lavet, mon ikke gæster er længe om at komme ind ad døren, der er så meget at se på 🙂

  • Margit Bruun siger:

   Tak Sussi, det er også dejligt at komme igang med at lege med alle de skønne ting der findes udenfor lige nu. Så nu skal der samles ind og produceres. Lågene som jeg har med hjem er en sjov ting, nogen gange kan man være heldig :-), kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Hej Karen, håber at I nyder det, vi sejlede bla på Saône i ferien, kunne have været sjovt at sejle forbi dig og vinke til dig. Hvis du vil på marked, så spørg hvor der er Brocante, det er de sjove markeder og ikke dem der kun har tøj og mad :-). Håber at du finder noget haveguf :-), kh Margit

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Set er da nogle helt skønne ting du har haft med hjem fra det franske……….og så til de priser.
  Ærgre mig over at jeg ikke kunne have meget med hjem i flyet.
  Elsker din smukke efterårskrans……………….den er bare SÅ smuk.
  Rigtig god dag knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Tak skal du have, du må da i gang med at lave nogle kranse :-). Mit problem nede i Frankrig er også, at vi ikke har plads til ret meget, så jeg må begrænse mig og det er jeg jo ikke meget for ;-), kh Margit

 3. Lisbeth Nielsen siger:

  Sikke nogle fine ting du har med hjem. Jeg har aldrig set sådan nogle låg før, de er meget dekorative.
  Ja, nu er det rigtig kransetid – den er super fin og efterårsagtig:-)

  • Margit Bruun siger:

   Jeg syntes også at lågene var sjove og flotte, har aldrig set sådanne før, så de måtte med hjem :-). De er fundet hos en lokal genbrugs / antik butik, der ligger uden for turistområdet, han har så mange sjove og gode ting, men jeg kan jo ikke have det med hjem :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.